Παράνομες εκσκαφές στον Λιμναίο Οικισμό. Κρίσιμες οι πληροφορίες και οι καταγγελίες του φύλακα, σύμφωνα με τον αστυνομικό δ/ντή Καστοριάς

Σύμφωνα με αποκλειστικές δηλώσεις του αστυνομικού δ/ντή κ. Στεφανή στο ΔΙΚΤΥΟ1, το όλο θέμα με σοβαρότητα το ερευνά η αστυνομία, υπάρχει μήνυση,κατάθεση, και κρίσιμες πληροφορίες που έχει δώσει ο φύλακας που βρίσκεται στον Λιμναίο Οικισμό.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του alphafm.gr ο καταγγελλόμενος εντοπίσθηκε πίσω από την εκκλησία να σκάβει μάλλον με δημοτικό όχημα ( 10-15 μέτρα, κάτι σαν αυλάκι). Άμεση ήταν η αντίδραση του φύλακα που κατέθεσε και την μήνυση. Έχει σχηματισθεί δικογραφία ( νόμος περί αρχαιολογίας).

Ο φύλακας εμπλέκει τον αντιδήμαρχο Καστοριάς Αλέξανδρο Τσα’ι’ρίδη ο οποίος όμως σε προφορικές απαντήσεις που έχει δώσει στην αστυνομία αρνείται τα πάντα.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 14,Δεκέμβριος, 2011, 10:53 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr