Οι πάντες αποφεύγουν να ασχοληθούν με τα απίστευτα ενοίκια που πληρώνουμε σε ιδιώτες την στιγμή που υπάρχουν δεκάδες άδεια κρατικά κτίρια

Θέλουν να ξεχάσουμε το θέμα των μεγάλων ενοικίων που πληρώνουμε στον νομό Καστοριάς σε ιδιώτες την στιγμή που υπάρχουν δεκάδες κρατικά κτίρια άδεια. Στην ερώτηση του Ζ.Τζηκαλάγια προς τα υπουργεία το Οικονομικών δεν έχει απαντήσει ακόμη αλλά και ο Τζηκαλάγιας φαίνεται να μην πιέζει.

Υπάρχουν δεκάδες κρατικά άδεια κτίρια σε όλο τον νομό και οι τοπικοί άρχοντες και οι πολιτικοί του τόπου μας αδιαφορούν.

Ξοδεύουμε δεκάδες χιλιάδες ευρώ κάθε μήνα.

Γιατί κύριοι & κυρίες δεν υπάρχει επιμονή ώστε να πάμε σε αλλαγές.Κάνει μεγάλη εντύπωση γιατί ο Φίλιππος Πετσάλνικος δεν έχει ασχοληθεί ποτέ με ένα τέτοιο θέμα.

 

 

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 15,Δεκέμβριος, 2011, 11:29 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr