«Κίνητρο στόχων» και για τους υπαλλήλους της Βουλής

Με αφορμή δημοσιεύματα στον Τύπο, η Βουλή εξέδωσε την Κυριακή ανακοίνωση, προκειμένου να ξεκαθαρίσει το ζήτημα των αποδοχών των υπαλλήλων της και να διευκρινίσει πως «δεν δίνεται κανένα μπόνους».

«Δεν δίνεται κανένα «μπόνους» στους υπαλλήλους της Βουλής όπως αναφέρουν διάφορα δημοσιεύματα. Αντίθετα, με την τροποποίηση του Κανονισμού που ψήφισε η Ολομέλεια της Βουλής, θα χορηγείται και στους υπαλλήλους της Βουλής το μοναδικό επίδομα που θεσμοθετήθηκε από το Ενιαίο Μισθολόγιο – Βαθμολόγιο για όλους τους υπαλλήλους του δημόσιου τομέα ως «κίνητρο επίτευξης στόχων»» αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Σύμφωνα με το γραφείο Τύπου της Βουλής, με τις περικοπές που έγιναν το 2010 και τις πρόσφατες καταργήσεις και περικοπές, η μείωση των συνολικών αποδοχών των υπαλλήλων της Βουλής κυμαίνεται από 28% έως και 38%.

Ακόμη το γραφείο Τύπου της Βουλής διευκρινίζει ότι πέραν των μειώσεων που οι υπάλληλοι είχαν υποστεί στις αποδοχές τους το 2010 με την περικοπή 20 – 30% επιδομάτων τους, με το ενιαίο μισθολόγιο καταργούνται και για τους υπαλλήλους της Βουλής όλα τα επιδόματα των οποίων την κατάργηση προβλέπει το Ενιαίο Μισθολόγιο.

Όσον αφορά στο ειδικό επίδομα που εχορηγείτο στους υπαλλήλους της Βουλής από  την   δεκαετία  του  1930, αυτό  καταργήθηκε με την  πρόσφατη τροποποίηση του Κανονισμού της Βουλής.protothema.gr

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 18,Δεκέμβριος, 2011, 3:41 μμ. στις Κατηγορίες photos, ΕΛΛΑΔΑ, ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr