Το » καλάθι του φτωχού » τώρα πια και στην Καστοριά

Η Ιερά Μητρόπολη Καστορίας, ενημερώνει άπαντες τους ευλογημένους χριστιανούς της Επαρχίας μας, πως εδώ και λίγες μέρες στα «Σούπερ – Μάρκετς ΥΠΕΡ ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗ», τοποθετήθηκε το «καλάθι του πτωχού», στο οποίο όλοι οι συνάνθρωποί μας μπορούν και στηρίζουν από το περίσσευμα ή το υστέρημά του ο καθένας, το καθημερινό συσσίτιο της Ιεράς Μητροπόλεως Καστορίας, του οποίου ο αριθμός των αδελφών μας που τρέφονται αυξάνεται ραγδαία.

Το «καλάθι του πτωχού» στα «Σούπερ – Μάρκετς ΥΠΕΡ ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗ», θα βρίσκεται όλο το χρόνο αφού οι ανάγκες των απόρων αδελφών μας δεν σταματούν μετά τις ημέρες των εορτών.

Επίσης, η Ιερά Μητρόπολή μας συμμετέχει και στην πρωτοβουλία του τηλεοπτικού σταθμού «ΣΚΑΙ» για την συγκέντρωση τροφίμων σε μεγάλα Σούπερ – Μάρκετς και με την ένδειξη «όλοι μαζί μπορούμε» βρίσκεται ειδικά διαμορφωμένος χώρος μετά τα ταμεία.

Έτσι αφού γεμίσει το «καλάθι του πτωχού» τα τρόφιμα μεταφέρονται και διανέμονται στην «Τράπεζα Αγάπης» και στην «Τράπεζα Τροφίμων» της Ιεράς Μητροπόλεώς μας.

Τα Σούπερ Μάρκετς που συμμετέχουν στην προσπάθεια αυτή είναι τα «ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ» και «LIDL».

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 22,Δεκέμβριος, 2011, 3:32 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση
Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr