Γκέτσιο-Ντίνα-Αντωνίου δίνουν όλα τα ρεπορτάζ για Καστοριά στην γαλάζια λίστα

Νέα δημοσιεύματα και από τον ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ για τις γαλάζιες λίστες αφήνουν έξω πρόσωπα που εδώ και μήνες δηλώνουν υποψήφιοι βουλευτές. Τρανταχτό παράδειγμα ο Σταύρος Μαγαλιός τον οποίο κανένα δημοσίευμα δεν εμφανίζει ως υποψήφιο βουλευτή.

Δείτε το σημερινό ρεπορτάζ της εφημερίδας :

ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

Στα Γρεβενά η Ν.Δ. έχει καταλήξει στον Θανάση Σδράλλη, προσωπάρχη στη Ν.Δ. και από τους ανθρώπους που βρέθηκαν κοντά στον Α. Σαµαρά από την περίοδο της Πολιτικής Ανοιξης. Τοπικά στελέχη δείχνουν ως υποψήφιο το Βάιο Κόραβο, ενώ στους ενδιαφεροµένους περιλαµβάνονται οι Ιωάννης Γιάτσιος, Ματθαίος Αδάµος και Γιάννης Χάτσιος. Στην Καστοριά τα νέα πρόσωπα θα είναι, σύµφωνα µε πληροφορίες, οι Πασχάλης Γκέτσιος, Γιώργος Ντίνας και Μαρία Αντωνίου, ενώ στην Κοζάνη η νέα υποψηφιότητα εστιάζεται στο πρόσωπο του Διαµαντή Βαχτσιαβάνου, στελέχους της Ν.Δ. επί σειρά ετών. Στη Φλώρινα, όπου η Ν.Δ. εκπροσωπείται από τον Στάθη Κωνσταντινίδη, το ψηφοδέλτιο θα ενισχυθεί µε τις υποψηφιότητες του πρώην περιφερειάρχη Σωτήρη Βόσδου και του οικονοµολόγου Σταύρου Παπασωτηρίου.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 26,Δεκέμβριος, 2011, 12:54 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr