Υπεραστικό ΚΤΕΛ Ν. Καστοριάς Α.Ε. – ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η «Υπεραστικό ΚΤΕΛ Ν. Καστοριάς Α.Ε.», θα ήθελε να γνωστοποιήσει στο επιβατικό κοινό, ότι δεν φέρει καμία ευθύνη για τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν στις συγκοινωνίες και για την ταλαιπωρία του επιβατικού κοινού, λόγω των άσχημων καιρικών φαινομένων των τελευταίων ημερών.

Η «Υπεραστικό ΚΤΕΛ Ν. Καστοριάς Α.Ε.» είχε την υποχρέωση να εκτελέσει κανονικά όλα τα προγραμματισμένα δρομολόγια, από την στιγμή που δεν υπήρχε αντίθετη ενημέρωση/οδηγία από τους υπεύθυνους φορείς, και, πιο συγκεκριμένα, από την ΔΕΣΕ της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, την Τροχαία και την «Εγνατία Οδό Α.Ε.».

Από τη στιγμή που η Διοίκηση της «Υπεραστικό ΚΤΕΛ Ν. Καστοριάς Α.Ε.», μετά από πολύωρη και αδικαιολόγητη καθυστέρηση, ενημερώθηκε επίσημα για την διακοπή της κίνησης των οχημάτων στο τμήμα της Εγνατίας Οδού, στο ύψος Κοίλων – Βατερού Κοζάνης, ανέστειλε όλα τα προγραμματισμένα δρομολόγια.

Η «Υπεραστικό ΚΤΕΛ Ν. Καστοριάς Α.Ε.» κατανοεί την δικαιολογημένη αγανάκτηση του επιβατικού κοινού και εκφράζει την λύπη της για την πολύωρη ταλαιπωρία του.

Θα θέλαμε να επισημάνουμε ότι η «Υπεραστικό ΚΤΕΛ Ν. Καστοριάς Α.Ε.» κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια, προκειμένου να εξυπηρετήσει το επιβατικό κοινό με το καλύτερο δυνατό τρόπο. Ωστόσο, η ανεπίτρεπτη ολιγωρία και η έλλειψη συντονισμού όσων εμπλέκονται στην λειτουργία, συντήρηση και διαχείριση του οδικού άξονα της Εγνατίας Οδού, καθώς και η έλλειψη έγκαιρης σχετικής ενημέρωσης, επέφεραν πλήγμα στην αξιοπιστία της εταιρείας μας και μεγάλη οικονομική ζημία, την αποκατάσταση των οποίων επιφυλασσόμαστε να διεκδικήσουμε με κάθε νόμιμο τρόπο.

Το Διοικητικό Συμβούλιο

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 27,Δεκέμβριος, 2011, 9:22 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr