Χιονόπτωση και παγετός στην Δ. Μακεδονία. Ενημέρωση από την τροχαία για την κατάσταση

Ανακοινώνεται ότι εξαιτίας της χιονόπτωσης – παγετού, η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της περιφέρειάς μας, κατά Αστυνομική Διεύθυνση, έχει ως εξής:

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΓΡΕΒΕΝΩΝ:

Με την υπ’ αριθμ. 2501/14/38-κβ΄από 06/01/2012 απόφαση του Διευθυντή της Α.Δ. Γρεβενών, απαγορεύτηκε η κυκλοφορία όλων των φορτηγών οχημάτων με ωφέλιμο φορτίο άνω των 3,5 τόνων, στο τμήμα της Εγνατίας Οδού [από Α/Κ Παναγίας μέχρι τον Α/Κ Ανατ. Σιάτιστας ], καθώς και στην Εθνική οδό Γρεβενών – Τρικάλων από 1ο χλμ έως 38ο χλμ.

Με την ίδια απόφαση, απαγορεύτηκε η κυκλοφορία των οχημάτων παντός τύπου που δεν φέρουν αντιολισθητικές αλυσίδες, στο τμήμα της Εγνατίας Οδού, στο Εθνικό και λοιπό Επαρχιακό οδικό δίκτυο περιοχής της Α.Δ. Γρεβενών.

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ:

Η κυκλοφορία διεξάγεται με δυσχέρεια και μόνο με αντιολισθητικές αλυσίδες, στα κατωτέρω οδικά τμήματα:

Επ. Οδός Καστοριάς –Φλώρινας (μέσω Βιτσίου από το 18ο χλμ. έως 28ο χλμ.)

Επ. Οδός Καστοριάς –Αμυνταίου (από το 27ο χλμ. εώς 43ο χλμ.)

Επ. Οδος Καστοριάς –Ιωαννίνων (μέσω Νεστορίου από το 30ο χλμ. έως 50ο χλμ.)

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΟΖΑΝΗΣ:

Με την υπ’ αριθ 47818/12/27602 από 06/01/2012 απόφαση του αναπληρωτή Διευθυντή της Α.Δ. Κοζάνης, απαγορεύτηκε από 17:30 ώρα της σήμερον, η κυκλοφορία όλων των φορτηγών οχημάτων με ωφέλιμο φορτίο άνω των 3,5 τόνων, στο τμήμα της Εγνατίας Οδού περιοχής αρμοδιότητας μας [από Α/Κ 9Β Ανατολ. Σιάτιστας μέχρι τον Α/Κ 13 Πολυμύλου], στον κάθετο άξονα Α-29 περιοχής αρμοδιότητας μας [από Α/Κ 9 Δυτ. Σιάτιστας έως Α/Κ Αλιάκμονα], καθώς και στο Εθνικό και λοιπό Επαρχιακό οδικό δίκτυο περιοχής της Α.Δ. Κοζάνης.

Με την υπ’ αριθ 47818/ 12/27694 από 06/01/2012 απόφαση του αναπληρωτή Διευθυντή της Α.Δ. Κοζάνης, απαγορεύτηκε από 19:00 ώρα της σήμερον, η κυκλοφορία των οχημάτων παντός τύπου που δεν φέρουν αντιολισθητικές αλυσίδες στο τμήμα της Εγνατίας Οδού περιοχής αρμοδιότητας μας [από Α/Κ 9Β Ανατ. Σιάτιστας μέχρι τον Α/Κ 13 Πολυμύλου], στον κάθετο άξονα Α-29 περιοχής αρμοδιότητας μας [από Α/Κ 9 Δυτ. Σιάτιστας έως Α/Κ Αλιάκμονα], καθώς και στο Εθνικό και λοιπό Επαρχιακό οδικό δίκτυο της περιοχής της Α.Δ. Κοζάνης.

Η κυκλοφορία των οχημάτων στην Εγνατία οδό, λόγω σφοδρής χιονοθύελλας και της μηδενικής ορατότητας, από τον Α/Κ Κοίλων μέχρι τον Α/Κ Καλαμιάς, διεκόπη στο ρεύμα από Κοζάνη προς Γρεβενά και η κυκλοφορία διεξάγεται εκ περιτροπής (καθόσον η αμφίπλευρη κίνηση στον ίδιο κλάδο λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών κρίθηκε επικίνδυνη) στο ρεύμα από Γρεβενά προς Κοζάνη.

 

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ:

Με την υπ’ αριθμ. 2501/14/41-μβ΄από 06/01/2012 απόφαση του Διευθυντή της Α.Δ Φλώρινας, απαγορεύτηκε η κυκλοφορία όλων των φορτηγών οχημάτων με ωφέλιμο φορτίο άνω των 3,5 τόνων

α) στην Εθνική οδό Νίκης – Φλώρινας,

β) στην Εθνική οδό Φλώρινας – Καστοριάς (μέσω Βίγλας 1ο χλμ έως 42ο χλμ) και

γ) στην Εθνική οδό Κρυσταλλοπηγής – Φλώρινας (από το1ο χλμ έως 10ο χλμ ).

Με την ίδια απόφαση, απαγορεύτηκε η κυκλοφορία των οχημάτων παντός τύπου που δεν φέρουν αντιολισθητικές αλυσίδες, στο Εθνικό και λοιπό Επαρχιακό οδικό δίκτυο περιοχής της Α.Δ. Φλώρινας.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 6,Ιανουάριος, 2012, 11:33 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

1 σχόλιο για “Χιονόπτωση και παγετός στην Δ. Μακεδονία. Ενημέρωση από την τροχαία για την κατάσταση”

 1. Δημήτρης

  Πριν τα Χριστούγεννα που αποκλειστήκαμε για αμέτρητες ώρες στην Εγνατία οδό, έξω από την Κοζάνη, έγινε σάλος στα τοπικά μέσα μαζικής ενημέρωσης. 3 εβδομάδες μετά, τα ίδια φαινόμενα ταλαιπωρίας συνεχίζονται, αλλά αυτή τη φορά ούτε ένα σχόλιο από τα τοπικά μέσα μαζικής ενημέρωσης. Αναρωτιέμαι, όλοι αυτοί οι συνάνθρωποί μας που ταλαιπωρήθηκαν εχθές και σήμερα, δεν σημαίνουν τίποτα; Μάλλον τα Ραγκουτσάρια έχουν μεγαλύτερη αξία από την ανθρώπινη ζωή κι αξιοπρέπεια. Νομίζω ότι θα πρέπει να επιμείνετε στον καυτηριασμό της εμετικής αυτής κατάστασης που επικρατεί στην Εγνατία οδό, μέχρις ότου λυθούν τα προβλήματα. Διαφορετικά, το θύματα της ασφάλτου δε θα αργήσουν να έρθουν, κι εσείς θα γλεντάτε ακόμα με τα Ραγκουτσάρια.

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr