Λόγω παγετού, αύριο τα σχολεία του Δήμου Ορεστίδος θα ξεκινήσουν στις 09.15

Με απόφαση του Δημάρχου Ορεστίδος αύριο Δευτέρα 9-1-2012 τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου θα ανοίξουν στις 9.15 λόγω παγετού.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 8,Ιανουάριος, 2012, 7:51 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

4 Σχόλια για “Λόγω παγετού, αύριο τα σχολεία του Δήμου Ορεστίδος θα ξεκινήσουν στις 09.15”

 1. sakis

  Αγαπητή κ..Αντωνία το κώλυμα μου είναι εντυπωσιακό αλλά όχι μόνο σε εμένα ….μάλλον για πολλούς εργαζόμενους στον ιδιωτικό και στο δημόσιο τομέα..
  Λοιπόν ας το υπολογίσουμε… το έτος έχει 365 μέρες και από αυτές αφαιρούμε το χρονικό διάστημα από 15/6 έως 11/9, τις διακοπές του Πάσχα και των Χριστουγέννων που τα σχολεία είναι κλειστά…. ήτοι 87 μέρες περίπου, δηλ 365-87 = 278 μέρες. Συνεχίζουμε…
  Οι 278 μέρες είναι 40 περίπου βδομάδες. 40 επί 2 μέρες (ΣΚ) μη εργάσιμες = 80 μέρες. 278-80 = 198 μέρες. Και συνεχίζουμε… Για να μην μπούμε και στη διαδικασία να αφαιρούμε μέρες εκδρομών, εκδηλώσεων, χιονοπτώσεων ,παγωνιάς και διαφόρων δραστηριοτήτων.. είπες τίποτα κ. Αντωνία .. Κοιτάξτε λοιπόν να μην είστε και από πάνω εριστικοί . Ελπίζω (για να σου πω και ένα μυστικό)ότι θα περάσει μια τροπολογία που συζητούν σε κάποιο υπουργείο το καλοκαίρι να εργάζεστε στα ΚΕΠ και όχι στα χωριά σας και στις παραλίες . Υπάρχουν αρκετοί πτυχιούχοι και μάλιστα πενταετής και όχι βαλκανοσπουδασμένοι και εργάζονται όλο το χρόνο κανονικά!!!!!! Με χιόνια ,παγωνιές και καύσωνες.!!!

 2. antonia

  Το κώλυμα κάποιον με τους δασκάλους είναι εντυπωσιακό. Αλήθεια σας νοιάζει εάν τα παιδιά μας κινδυνεύουν στην παγωνιά με τις μετακινήσεις; Δηλαδή εάν πάνε μία ώρα αργότερα δεν είναι ασφαλέστερο για τους -10ο, είναι καλό για τους δασκάλους; Σας επιστρέφω το χαρακτηρισμό και επιτρέψτε μου να σκεφτώ ότι σας είναι βάρος να κρατήσετε τα παιδιά σπίτι σας παραπάνω. Ε φτάνει πια!!!!!!!!! Για σας 15 μέρες ήταν πολύ. Όχι όμως. Δεν είμαστε όλοι οι γονείς το ίδιο!!!!

 3. Sakis

  Έχει δίκιο με αυτόν το παγετό είναι επικίνδυνο να πηγαίνουν στο σχολείο …. Οι δάσκαλοι … Πρεπει ο δήμαρχος να τα κλείσει μέχρι την Άνοιξη , τι είναι αυτά κύριοι Δήμαρχοι αίσχος …. Ρε ουστ !!! Μήπως να σας φέρουμε τα παιδιά στο σπίτι .!!!!!!

 4. antonia

  Μόνο στο Άργος θα έχει παγετό; Υπάρχουν και περιοχές του Δήμου Καστοριάς που έχουν σαφώς χαμηλότερες θερμοκρασίες και όπου τα παιδιά μετακινούνται με ταξί. Μήπως ο Δήμος να εξετάσει και το θέμα για αυτά τα παιδιά όπως το Άργος;

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

 • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr