Σκληρό μήνυμα Χατζησυμεωνίδη προς όλα τα στελέχη της Δ. Μακεδονίας που άφησαν τόσες μέρες αποκλεισμένη την Καστοριά από το λιγοστό χιόνι.

Το ψήφισμα διαμαρτυρίας με εισήγηση του το φέρνει ο δήμαρχος Καστοριάς στο δημοτικό συμβούλιο σε λίγα λεπτά. Δείτε ολόκληρη την εισήγηση Χατζησυμεωνίδη :

»Δεν θα επιτρέψουμε να γίνει ο Δήμος Καστοριάς ένας αποκλεισμένος δήμος, επειδή κάποιοι αδιαφορούν ή ολιγωρούν και δεν θα αφήσουμε να υπονομευθεί ο αγώνας που καταβάλλεται από το Δήμο για μόνιμη και σταθερή εργασία των δημοτών του.

Να υποβληθεί το παρόν ψήφισμα στον Πρωθυπουργό της Ελλάδας –

  • Καταγγέλλουμε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την συστηματική απαξίωση και υποβάθμιση του έργου αποχιονισμού της Εγνατίας Οδού του κυριότερου οδικού άξονα ο οποίος συνδέει το Δήμο Καστοριάς με την Βόρειο Ελλάδα, με την απειλή της πλήρους απομόνωσης του Δήμου Καστοριάς, που μας οδηγεί σε άλλες εποχές.

ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΨΗΦΙΣΜΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΕΓΝΑΤΙΑ :

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 17,Ιανουάριος, 2012, 6:43 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr