Δημοτικό Συμβούλιο Καστοριάς – Ο φύλακας του μουσείου: » κ. Τσα’ι’ρίδη απλά παραιτηθείτε»

Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι συνέβη σήμερα στην πιο επεισοδιακή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου – Προσπάθησαν να εξευτελίσουν έναν σημαντικό μάρτυρα της όλης υπόθεσης –

Μίλησε ο Τσα’ι’ρίδης, μίλησε και ο φύλακας ( υπάλληλος του υπουργείου πολιτισμού) εξηγώντας βέβαια πως θα μιλήσει σας απλός πολίτης, » κ. Τσα’ι’ρίδη απλά παραιτηθείτε » αυτή και μόνο η τοποθέτηση του πολίτη-φύλακα του μουσείου εξόργισε την πλειοψηφία η οποία για να μπορέσει να σταματήσει τις σημαντικές αποκαλύψεις του φύλακα, άρχιζε να φωνάζει, πετάχτηκαν στο ταβάνι του κτιρίου, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου άρχισε σχεδόν να τον συκοφαντεί και να τον μειώνει σε απαίσιο βαθμό ώς προσωπικότητα…..ΧΑΟΣ, φωνές, καταγγελίες, βρισιές, ο δήμαρχος μπέρδεψε το θέμα των παραιτήσεων και άρχισε να λεει στον φύλακα πως τολμάς να μου ζητάς να παραιτηθώ, ο κ. Χατζησυμεωνίδης προχώρησε και σε σοβαρή οικονομική καταγγελία για τον κ. Χουρμουζιάδη που θα συζητηθεί.

Ετοιμάζουμε video ( υλικό 3 ωρών) με όλες τις φασαρίες και τις απίστευτες ομολογίες για λάθη και παραλήψεις από την πλειοψηφία.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 18,Ιανουάριος, 2012, 1:36 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr