Σκληρή ανακοίνωση Σαββόπουλου για τους εκπροσώπους του Δ. Καστοριάς που τον εμπλέκουν στο μεγάλο θέμα της λαθρανασκαφής

«Διευκρινήσεις σχετικά με την λαθρανασκαφή στον Λιμναίο Οικισμό» Επειδή τις τελευταίες ημέρες παρατηρείται μια “έντονη» προσπάθεια εμπλοκής της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς και του Αντιπεριφερειάρχη κ. Σαββόπουλου Δ. στο θέμα της λαθρανασκαφής στον χώρο του Λιμναίου Οικισμού, κυρίως μέσα από δηλώσεις αιρετών εκπροσώπων του Δήμου Καστοριάς, με σκοπό προφανώς τον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης και την αποποίηση ευθυνών των άμεσα εμπλεκόμενων, αναφέρουμε τα εξής :


Η Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς στο πλαίσιο της καλής συνεργασίας με τους Δήμους διαχρονικά παραχωρεί τα μηχανήματα της όπου κριθεί σκόπιμο και της ζητηθεί. Έτσι και με το Δήμο Καστοριάς όταν ζητήθηκε η συμβολή για τον καθαρισμό του παράπλευρου δρόμο στο Τελωνείο εργάσθηκαν μηχανήματα της για 7 ημέρες τον Οκτώβριο του 2011.

Η Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς ουδεμία σχέση έχει με την συγκεκριμένη λαθρανασκαφή και το συγκεκριμένο μηχάνημα.

Ουδέποτε ζητήθηκε από τον Αντιπεριφερειάρχη όχημα του Δήμου για την εκτέλεση εργασιών στον επίμαχο χώρο που είναι και χώρος ευθύνης του Δήμου Καστοριάς.ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 18,Ιανουάριος, 2012, 6:44 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr