Απειλεί με μηνύσεις ο Αλέξανδρος Τσα’ι’ρίδης – Τους ενοχλεί η δημοσιογραφική παρουσίαση του θέματος

Απειλεί μετά από βδομάδες με μηνύσεις, την στιγμή που σήμερα τους καταγγέλλει και ο ίδιος ο αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς –

Τις τελευταίες μέρες κάποιοι προσπαθούν με πολλούς περίεργους τρόπους να σταματήσουν KAI την δημοσιογραφική έρευνα στο μεγάλο, κακουργηματικού χαρακτήρα, σκάνδαλο ( σύμφωνα με τον Γ. Χουρμουζιάδη) της λαθρανασκαφής στον Λιμναίο Οικισμό με την συμμετοχή συγκεκριμένων προσώπων και κρατικών οχημάτων όπως έχει καταγγείλει.

Δηλώνουμε πως όλα τα στοιχεία από την έρευνα κάθε μέρα βγαίνουν, μαθαίνουμε ότι ασκούνται τρομακτικές πιέσεις ακόμη και στους μάρτυρες να αλλάξουν τις καταθέσεις τους. Η τρομοκρατία ορισμένων δεν περνά, οι απειλές και οι μηνύσεις δεν πρέπει για δήθεν εκφοβισμό να προαναγγέλλονται.

Καιρό τώρα ακούμε διάφορα όλοι μας, πιέζει ο ένας πιέζει ο άλλος, πιστεύοντας τελικά πως το πρόβλημα είναι η παρουσίαση του θέματος και όχι το ίδιο το γεγονός της πρωτόγνωρης λαθρανασκαφής ( έρχονται και άλλα στοιχεία για ανασκαφές και ΑΛΛΟΥ)

Δηλώνουμε πως όπως γίνεται με όλα τα θέματα η έρευνα συνεχίζεται, ανεξάρτητα με την αστυνομία και την δικαιοσύνη. Άλλωστε τουλάχιστον εμείς από το ΔΙΚΤΥΟ1 και τον ALPHA 94,7 είμασταν οι πρώτοι που καλέσαμε πολλές φορές τον κ. Τσα’ι’ρίδη να δώσει συνέντευξη ώστε να απαντήσει στις όποιες φήμες, χωρίς καν την εποχή εκείνη να έχουν γίνει και καταθέσεις.

Αλήθεια κ. Τσα’ι’ρίδη γιατί ο φύλακας ζήτησε την παραίτηση σας;

Δεν πρέπει να ξεχνάμε επίσης πως ο αντιδήμαρχος Καστοριάς Α. Τσα’ι’ρίδης μόλις χθες

( μετά από 1 μήνα) σιγοψιθύρισε στο δημοτικό συμβούλιο ότι δεν έχει καμία σχέση με το θέμα

Εδώ είμαστε όλοι να προχωρήσουμε ένδικα το οποιοδήποτε θέμα και ειδικά το θέμα το Λιμναίου Οικισμού, να βάλουμε κάτω όλες τις δηλώσεις, τα στοιχεία, το υλικό, τις καταθέσεις στην ανάκριση, τις αναφορές στο δημοτικό συμβούλιο, και άλλα πολλά που έρχονται για την καυτή συνέχεια.

alphafm.gr

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 18,Ιανουάριος, 2012, 7:02 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr