Τετάρτη 25.1.2012 η πρώτη μεγάλη διαμαρτυρία για το χαράτσι μπροστά από την ΔΕΗ Καστοριάς

Θα καταθέσουν τους λογαριασμούς με το χαράτσι – Τα εκατομμύρια απλήρωτοι λογαριασμοί με το ειδικό τέλος αποδεικνύουν ότι η Λαϊκή αντίσταση, η δράση κατά της βάρβαρης Κυβερνητικής πολιτικής του Μαύρου Μετώπου μπορεί και πρέπει να έχει αποτελέσματα.

Ο αγώνας μας ενάντια στα χαράτσια, ενάντια στην πολιτική της κυβέρνησης του Μαύρου Μετώπου ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΛΑΟΣ και όλων των πολιτικών δυνάμεων που στηρίζουν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο αυτή την μεθοδευμένη επίθεση ενάντια στο Λαό, είναι ανάγκη να πάρει τώρα νέες μορφές, να κάνει ένα μεγάλο βήμα ποιοτικά και ποσοτικά.

Δε θα επιτρέψουμε σε κανένα συνεργείο της ΔΕΗ η του εργολάβου να κόψει το ρεύμα σε σπίτια λαϊκών οικογενειών η στα καταστήματα αυτοαπασχολούμενων που πλήττονται βάρβαρα από την πολιτική του μεγάλου κεφαλαίου.

Το χρέος δεν το αναγνωρίζουμε, τα χαράτσια τους τα επιστρέφουμε.
Καλούμε τους εργαζόμενους να μην σκύψουν το κεφάλι, να μην φοβηθούν, να οργανώσουν την αντίσταση τους, να ανατρέψουμε την Κυβέρνηση του Μαύρου Μετώπου και τις πολιτικές δυνάμεις που την στηρίζουν.

Η Επιτροπή Αγώνα Καστοριάς έχει ήδη οργανώσει ομάδες περιφρούρησης στις γειτονιές, καλούμε και άλλους κατοίκους να συσπειρωθούν γύρω από αυτές.

Δεν θα αφήσουμε συνεργείο της ΔΕΗ να αγγίξει ρολόι ότι και αν χρειαστεί να γίνει για να το εμποδίσουμε αυτό.

Σφραγίστε τα ρολόγια, μην επιτρέψετε σε συνεργείο της ΔΕΗ να μπει στο χώρο σας, ειδοποιείστε γείτονες, γνωστούς, την ομάδα περιφρούρησης, την Επιτροπή Αγώνα για να εκφραστεί συμπαράσταση, αλληλεγγύη και να αποτραπεί η εγκληματική τους ενέργεια.
Η Χαλυβουργία μας δείχνει το δρόμο, ο ηρωικός αγώνας των εργατών της, μπορεί να γίνει η σπίθα που θα ανάψει την φωτιά, χιλιάδες μικρές και μεγάλες «Χαλυβουργίες» σε όλη τ
η χώρα, αυτό να είναι το σύνθημα μας.

Η Επιτροπή Αγώνα Καστοριάς θα ξεκινήσει από αυτή την εβδομάδα νέο κύκλο δραστηριοτήτων και πρωτοβουλιών ενάντια στο χαράτσι, καλούμε όλους τους κατοίκους της περιοχής να πλαισιώσουν αυτές τις δραστηριότητες, μαζικά, συλλογικά, οργανωμένα να αποτρέψουμε τα σχέδια της Κυβέρνησης.

Καλούμε τον Λαό της περιοχής να πάρει μαζικά μέρος την Τετάρτη 25/1/2012 στις 11 το πρωί στη νέα διαμαρτυρία στο υποκατάστημα της ΔΕΗ στην Καστοριά, όπου θα καταθέσουμε δηλώσεις μη πληρωμής του χαρατσιού.

Κανείς να μην το πληρώσει, είναι αντιλαϊκό, βάρβαρο και ταξικό. Αν θέλουν λεφτά για τα χρέη που οι ίδιοι δημιούργησαν και τα φορτώνουν στον Ελληνικό Λαό να τα πάρουν από το μεγάλο κεφάλαιο, να φορολογηθούν τα κέρδη του με 45% και όχι με 20% όπως ισχύει σήμερα.

Έξοδος από την ΕΕ με Λαϊκή Εξουσίαμονομερής διαγραφή όλου του χρέους.Άλλος δρόμος δεν υπάρχει για τον Λαό και τους εργαζόμενους.

Εργαζόμενοι,Άνεργοι, Φτωχομεσαίοι αγρότες, Αυτοαπασχολούμενοι, Φοιτητές

 

ΠΑΜΕ – ΠΑΣΕΒΕ – ΠΑΣΥ – ΟΓΕ – ΜΑΣ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Καστοριά, 23/1/2012

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 23,Ιανουάριος, 2012, 7:27 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr