Χωρίς γιατρό η νοσηλευτή πολλά περιστατικά με ασθενοφόρα στην Καστοριά

Ένα από τα σοβαρότερα προβλήματα που εντοπίζονται τους τελευταίους μήνες στο νοσοκομείο Καστοριάς σύμφωνα με καταγγελίες και παράπονα που έχουν φτάσει στον Alphafm.gr είναι ότι πολλά περιστατικά με ασθενοφόρο, φεύγουν από το νοσοκομείο ασυνόδευτα από γιατρό η νοσηλευτή.

Πολλές φορές το ασθενοφόρο ξεκινά να πάει σε περιστατικό μόνο με τον οδηγό του.

Άλλες φορές γίνονται μεταφορές ασθενών και μέσα στο ασθενοφόρο δεν βρίσκεται κανείς άλλος παρά μόνο ο οδηγός του με αποτέλεσμα αρκετές φορές να έχει κριθεί αναγκαίο να σταματήσει το ασθενοφόρο διότι ο ασθενείς κάτι χρειάστηκε και δεν ήταν κανείς μαζί του, και φυσικά τον ρόλο του γιατρού η του νοσηλευτή ( για απλά πράματα) να το »παίζει» ο οδηγός.

Η διοίκηση πρέπει να μας απαντήσει που πάει όλο αυτό, πόσο επικίνδυνο είναι, αν το γνωρίζει, και τι θα κάνει από σήμερα κιόλας.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 24,Ιανουάριος, 2012, 2:51 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr