«ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΕΤΟΥΣ 2012»

ΔΗΜΟΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ – ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο ΔΗΜΟΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ OTI, ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2012.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΝΤΑΕΤΟΥΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΣΕ ΑΓΡΟΤΕΜΑΧΙΑ ΜΕ ΕΤΗΣΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΙΜΕΣ ΦΥΤΕΙΕΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΗΛΩΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΕΑΕ 2011 (ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ 2011).

ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΟΥΝ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΜΗΤΡΩΟ ΑΓΡΟΤΩΝ ΚΑΙ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΕΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΕΙΤΕ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΓΕΩΡΓΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΤΟ 35 % ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΙΚΟΥ ΤΟΥΣ ΕΤΗΣΙΟΥ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ.

ΤΑ ΑΝΩΤΑΤΑ ΠΟΣΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΑΝΑ ΕΤΟΣ ΚΥΜΑΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ 24,7 €/ΣΤΡ. ΜΕΧΡΙ 90 €/ΣΤΡ., ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΕΙΔΟΣ ΤΗΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΓΡΟΤΕΜΑΧΙΟΥ (ΑΝ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΑΓΡΟΤΕΜΑΧΙΟ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Ή ΟΧΙ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗΣ).

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ-ΠΡΟΘΕΣΜΙΕΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΟΥΝ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΛΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ 29 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2012 (29-02-2012), ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ Ή ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ (ΕΑΣ) Ή ΣΤΟ ΚΕΠΠΥΕΛ (ΠΟΛΥΚΑΡΠΗ) ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ:

1) ΑΙΤΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ (ΕΝΤΥΠΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΩΤΕΡΩ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ),

2) ΦΩΤΟΤΥΠΙΑ ΤΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ,

3) ΦΩΤΟΤΥΠΙΑ ΤΩΝ ΤΙΤΛΩΝ ΚΑΤΟΧΗΣ ΤΩΝ ΥΠΟ ΕΝΤΑΞΗ ΑΓΡΟΤΕΜΑΧΙΩΝ,

4) ΣΧΕΔΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΕΝΤΑΕΤΟΥΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ,

5) ΦΩΤΟΤΥΠΙΑ ΠΡΩΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΤΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ,

6) ΣΥΜΒΑΣΗ, ΕΑΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ, ΜΕ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΠΙΘΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ,

7) ΓΙΑ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΠΓΕ, ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ Ο ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΠΡΟΪΟΝ ΣΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ΠΓΕ, ΜΕΤΑΠΟΙΗΤΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ,

8) ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΜΟΝΙΜΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ.

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΓΕΩΠΟΝΟ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ κα. ΕΦΗ ΤΣΟΥΤΣΗ (24673 50318), ΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΓΕΩΠΟΝΟ ΤΟΥ ΚΕΠΠΥΕΛ κα.ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΑΔΑΜΟΥ (24670 74170), ΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ (24670 81887) ΕΙΤΕ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ www.agrotikianaptixi.gr

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 25,Ιανουάριος, 2012, 1:35 μμ. στις Κατηγορίες ΑΓΡΟΤΙΚΑ, ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟ, ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr