Το ΛΑΟΣ θέλει να υποβαθμίσει το θέμα Φουντεδάκη. Εξέδωσαν ανακοίνωση

ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΦΟΥΝΤΕΔΑΚΗ;

Τις τελευταίες ημέρες έχει κυκλοφορήσει στα τοπικά ΜΜΕ η είδηση περί παραιτήσεως του Ε.Φουντεδάκη από το ΛΑΟΣ. Προς την ορθή ενημέρωση των πολιτών και εκ μέρους της νομαρχιακής επιτροπής ΛΑ.Ο.Σ  ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ δηλώνουμε τα εξης:

  Ο κ. Φουντεδάκης ήταν υποψήφιος σε περασμένες εκλογικές αναμετρήσεις με το ψηφοδέλτιο του ΛΑ.Ο.Σ στην Καστοριά. Δεν κατείχε,όμως, κανένα οργανωτικό ή εκτελεστικό αξίωμα στην σύνθεση της νομαρχιακής επιτροπής ,επομένως ΔΕΝ ΤΙΘΕΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΘΕΜΑ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΩΣ ΑΠΟ ΠΟΥΘΕΝΑ.Είναι απλά ένας ψηφοφόρος του ΛΑ.Ο.Σ στην Καστοριά. Μπορεί με αυτό τον τρόπο να θέλει να τονίσει ότι δεν θέλει να είναι υποψήφιος για την υποψηφιότητα στο ψηφοδέλτιο μας για τις ερχόμενες εκλογές κάτι που είναι δικαίωμα του. Οι υποψηφιότητες έχουν ,μέσω νομαρχιακής επιτροπής, σταλεί στον πρόεδρο και περιμένουμε να μας ανακοινώσει την σύνθεση του ψηφοδελτίου για την Καστοριά.

ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

πρόεδρος Ν.Ε  ΛΑ.Ο.Σ   ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 25,Ιανουάριος, 2012, 8:15 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr