Ασφαλιστικά μέτρα στη ΔΕΗ

Παράσταση διαμαρτυρίας στο Δημοτικό Συμβούλιο Σάμου θα πραγματοποιήσουν τα μέλη της λαϊκής επιτροπής προκειμένου να ζητήσουν από τον δήμαρχο να κάνει ασφαλιστικά μέτρα στη ΔΕΗ, ούτως ώστε μέχρι να εκδικαστούν να μη γίνει καμία διακοπή ηλεκτροδότησης από τον ανάδοχο εργολάβο που έχει αναλάβει το έργο των διακοπών για λογαριασμό της εταιρείας. Για τον λόγο αυτόν τα μέλη των λαϊκών επιτροπών που έχουν συσταθεί σε όλη τη Σάμο επισκέπτονται όλα τα σπίτια και προτρέπουν τους ενοίκους να μην πληρώσουν το χαράτσι της ΔΕΗ, καθώς και να αντισταθούν σε οποιαδήποτε επίσκεψη συνεργείου της ΔΕΗ που θα επιχειρήσει τη διακοπή ρεύματος.

Σε ανακοίνωσή τους που μοιράζουν στους κατοίκους, μεταξύ άλλων, αναφέρουν: «Το ρεύμα δεν είναι εκβιαστικό εργαλείο για είσπραξη φόρου. Το ρεύμα είναι κοινωνικό αγαθό. Κανείς δεν δικαιούται να το στερεί από τον λαό. Ασφαλίστε το ρολόι σας. Αντισταθείτε και δηλώστε στο συνεργείο ότι δεν του επιτρέπετε να κάνει διακοπή. Ξεσηκώστε τη γειτονιά στο πόδι».

ΗΜΕΡΗΣΙΑ

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 30,Ιανουάριος, 2012, 10:50 πμ. στις Κατηγορίες photos, ΕΛΛΑΔΑ, ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr