Τοπική Ανάπτυξη με Αυτάρκεια και Βιωσιμότητα

Την Τρίτη, 7 Φεβρουαρίου 2012, ώρα 5:00 μμ στο κτίριο του οικοτροφείου του πρώην ΕΙΝ στο Νεστόριο Καστοριάς ο Δήμος οργανώνει συνάντηση-συζήτηση με θέμα την «Τοπική Ανάπτυξη με αυτάρκεια και βιωσιμότητα» με ομιλητή τον κο Μιχαηλίδη Δημήτριο του Νικολάου (γενικό γραμματέα του συνδέσμου ενώσεων αγροτουρισμού Ελλάδος , τεχνικό σύμβουλο της Πανελλήνιας Ένωσης Νέων Αγροτών, δημοσιογράφο και συντάκτη του ΑΓΡΟΝΕΑ).

Η συζήτηση θα επικεντρωθεί στο πως οι νέοι Καλλικρατικοί Δήμοι μπορούν να αξιοποιήσουν την τάση για αποκεντρωμένη λήψη αποφάσεων σε συγκεκριμένα σχέδια κυρίως στην ύπαιθρο αξιοποιώντας τις κοινοτικές πρωτοβουλίες LEADER, URBAN, Τοπικά Σύμφωνα Απασχόλησης κλπ.

Για το πώς τα φημισμένα ποιοτικά γεωργικά και κτηνοτροφικά προϊόντα μπορούν να επεξεργαστούν με παραδοσιακές τοπικές συνταγές και να ικανοποιήσουν την ζήτηση των τουριστών – επισκεπτών της περιοχής έτσι ώστε όλη η υπεραξία των προϊόντων του αγροτικού τομέα να μείνει στον τόπο μας και να δημιουργήσει συνθήκες αυτοτελούς ενδογενούς τοπικής ανάπτυξης.

17:00 – 17:30

Προσέλευση

17:30 – 17:45

Χαιρετισμός από Δήμαρχο Νεστορίου, κο Γκοσλιόπουλο Χρήστο

17:45 – 18:45

Τοπική ανάπτυξη με αυτονομία και βιωσιμότητα (κος Μιχαηλίδης Δημήτριος)

Συζήτηση – Ερωτήσεις – Τοποθετήσεις

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 1,Φεβρουάριος, 2012, 11:35 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΑΓΡΟΤΙΚΑ, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΝΕΣΤΟΡΙΟ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση
Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr