ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΠΑΠΑΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΤΩΝ ΣΥΝΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΤΟΥ.

21:55 – ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΑΠΑΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ1. ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΣΥΝΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ –

Έκπληξη η αντίδραση του Παναγιώτη Παπαδιαμαντόπουλου για τις λογικές προεκλογικές προετοιμασίες υποψηφίων για τον δήμο Καστοριάς.

Ο κ. Παπαδιαμαντόπουλος πολλές φορές έκανε λόγο για παιχνίδι η παιχνίδια υποψηφίων κτλ.

Τα πράματα είναι απλά κατανοούμε την δυσκολία συγκρότησης ψηφοδελτίου αλλά όπως και να έχουν τα γεγονότα δεν φταίει για παράδειγμα ο Μ. Χατζησυμεωνίδης η ο Κ. Κοντόπουλος που ετοιμάζουν πρόγραμμα, ονόματα, λίστες, και σιγά σιγά τα δημοσιοποιούν όλα αυτά.

Πρέπει όλοι να καταλάβουμε πως θα επιλέξουμε καλές προτάσεις, οργανωμένες υποψηφιότητες ( χωρίς άγχος εκλογής) όχι όμως της τελευταίας στιγμής.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 29,Ιούνιος, 2010, 9:58 μμ. στις Κατηγορίες video, ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ & Περιφερειακές ΕΚΛΟΓΕΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr