Εργατικό Κέντρο Καστοριάς » Πετσάλνικε και Τζηκαλάγια μην ψηφίσετε το νέο μνημόνιο » ο κόσμος δεν μπορεί πλέον να ζήσει……….

κ. Πετσάλνικε, κ. Τζηκαλάγια, είστε βουλευτές Καστοριάς δηλ. εκπρόσωποι του λαού και όχι όργανα των Σαμαρά – Παπανδρέου – Η Καστοριά δεν θέλει τα νέα μέτρα –

Σκληρό και άμεσο το μήνυμα χιλιάδων πολιτών που εκπροσωπούνται από δεκάδες σωματεία που εκλέγουν την διοίκηση του εργατικού κέντρου Καστοριάς.

Με ανοιχτή επιστολή  λεν ευθέως και ειρωνικά » δεν θέλουμε να μας σώσετε »

Πετσάλνικος και Τζηκαλάγιας μπροστά σε μια μεγάλη πρόκληση. Ο κόσμος της Καστοριάς ξέρει πως με την αυριανή ψήφο και με όλα αυτά τα νέα μέτρα που έρχονται και πάλι τον Ιούνιο απλά δεν πάει άλλο….

Τα τελικά μας συμπεράσματα αύριο μετά την ψήφιση η μη – Η κοινωνία βλέπει, έρχονται εκλογές σας λένε………

Η επιστολή του Εργατικού Κέντρου Καστοριάς :
ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 11,Φεβρουάριος, 2012, 3:37 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

1 σχόλιο για “Εργατικό Κέντρο Καστοριάς » Πετσάλνικε και Τζηκαλάγια μην ψηφίσετε το νέο μνημόνιο » ο κόσμος δεν μπορεί πλέον να ζήσει……….”

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr