Καταγγελία της Ν.Δ και του Γ.Κασαπίδη εναντίον της Α.Τ.Ε

«Καταγγέλλουμε τη διοίκηση της Α.Τ.Ε. διότι ενώ, μέχρι σήμερα, δεν έχει κάνει την αποτίμηση της αντικειμενικής αξίας της Ε.Β.Ζ., προχωρά εσπευσμένα τη διαδικασία πώλησής της.
Θα πρέπει να γνωρίζουν οι διοικήσεις της Α.Τ.Ε. και της Ε.Β.Ζ. ότι διαχειρίζονται περιουσία του ελληνικού λαού και θα πρέπει να ενημερώσουν δημοσίως τους πολίτες για τα αυτονόητα.
Ποια είναι, δηλαδή, η αντικειμενική αξία σήμερα της βιομηχανίας και αν έχει εκπονήσει η διοίκηση της Ε.Β.Ζ. επιχειρηματικό σχέδιο πενταετίας, ως όφειλε να κάνει.
Έχει σοβαρότατες ευθύνες που θα της αποδοθούν εάν συνεχίσει να λειτουργεί εν κρυπτώ χωρίς να ανακοινώνει την αποτίμηση της αντικειμενικής αξίας της βιομηχανίας, το επιχειρηματικό σχέδιο πενταετίας και τους στόχους που θέτει κατά τη διαπραγμάτευση.
Την ίδια ώρα, το ΥπΑΑΤ καθυστερεί προκλητικά στην ανακοίνωση του προγράμματος της ολοκληρωμένης διαχείρισης για την τευτλοκαλλιέργεια με αποτέλεσμα να αποθαρρύνονται οι ενδιαφερόμενοι γεωργοί να καλλιεργήσουν τεύτλα.
Και η καθυστέρηση αυτή οδηγεί σε απαξίωση της Ε.Β.Ζ. μέσω της υπονόμευσης της τευτλοκαλλιέργειας.
Καλούμε την ηγεσία του ΥπΑΑΤ και τις διοικήσεις της Ε.Β.Ζ. και της Α.Τ.Ε. να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να προχωρήσουν τάχιστα προς την κατεύθυνση της αποκατάστασης της δυναμικής της Ε.Β.Ζ. προς όφελος του ελληνικού λαού.
Να αναβάλουν τη διαδικασία πώλησης της Ε.Β.Ζ. τη στιγμή που διαφαίνεται η προοπτική κερδοφορίας της εταιρείας και δημιουργίας πλεονασμάτων και από θέση ισχύος να χαραχθεί εθνική στρατηγική για την Ε.Β.Ζ., γιατί σήμερα θέλουμε την Ε.Β.Ζ. αυτοδύναμη, κερδοφόρα, οικονομικά βιώσιμη στην υπηρεσία του ελληνικού λαού και μπορούμε να το πετύχουμε.
Για το λόγο αυτό μαζί με συναδέλφους μου καταθέσαμε σχετική ερώτηση».

Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Αγροτικής Ανάπτυξης της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Κοζάνης κ. Γ. Κασαπίδης-ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 17,Φεβρουάριος, 2012, 7:31 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΑΓΡΟΤΙΚΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση
Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr