Συνάντηση Χατζησυμεωνίδη-Μισκία με τον γενικό πρόξενο της ομοσπονδιακής δημοκρατίας της Γερμανίας

Επίσημη συνάντηση με το Γενικό Πρόξενο της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας στη Θεσσαλονίκη, κ. Wolfgang Hoelscher-Obermaier πραγματοποίησε την π. Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου ο Δήμαρχος Καστοριάς, κ. Εμμανουήλ Χατζησυμεωνίδης, συνοδευόμενος από την Αντιδήμαρχο Πολιτισμού Τουρισμού Καστοριάς, κα Ειρήνη Γεωργοσοπούλου Μισκία. Στη συνάντηση παραβρέθηκε ο Γενικός Διευθυντής του Ελληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου, κ. Martin Knapp και ο κ. Χρήστος Λαζαρίδης, εκπρόσωπος του Κοινοβουλευτικού Υφυπουργού κου. Hans- Joachim Fuchtel, εντεταλμένου για την 3η Ελληνογερμανική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη τον ερχόμενο Νοέμβριο.

Σκοπός της συνάντησης ήταν η ανάπτυξη της συνεργασίας σε τομείς όπως η εξυγίανση της λίμνης, η βιολογική καλλιέργεια, η αξιοποίηση εναλλακτικών μορφών ενέργειας, πολιτισμού, τουρισμού και παιδείας. Στο πλαίσιο των επαφών συζητήθηκαν επίσης η ανταλλαγή εμπειριών σε πολλούς τομείς της πολιτικής σε επίπεδο τοπικής αυτοδιοίκησης καθώς και η προώθηση της ανάπτυξης ελληνικών επιχειρήσεων μέσω της συνεργασίας με γερμανούς εταίρους. Τέλος, αποφασίστηκε η διοργάνωση την άνοιξη του 2012 στην Καστοριά ειδικών συσκέψεων για διάφορα σημαντικά θέματα, τα αποτελέσματα των οποίων θα ανακοινωθούν περιληπτικά στα πλαίσια της 3ης Ελληνογερμανικής Συνάντησης.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 21,Φεβρουάριος, 2012, 9:01 πμ. στις Κατηγορίες photos, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

1 σχόλιο για “Συνάντηση Χατζησυμεωνίδη-Μισκία με τον γενικό πρόξενο της ομοσπονδιακής δημοκρατίας της Γερμανίας”

  1. ΝΙΚΟΣ

    πως περασε ο κ. Χατζησυμεωνιδης στην Κων\\ πολη?

Δώστε απάντηση
Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr