anexarthtoi-Ellhnes-logo

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 24,Φεβρουάριος, 2012, 9:11 πμ. στις Κατηγορίες . Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

1 σχόλιο για “anexarthtoi-Ellhnes-logo”

 1. MEHMET IMAM

  ΣΕ ΜΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΧΩΡΑ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΧΩΡΑΝΕ!…..

  Κυριες, -οι,

  Σε μία ευνοούμενη δημοκρατία πάντοτε υπάρχουν λύσεις, μετά την αναγγελία των αξιωματικών μας, οτι θα προβούν σε δικό τους φορέα, αλλά όλοι δικαιούνται να κανουν το δικό τους κόμμα ή κίνημα. Απο την άλλη πλευρά για να κάνεις κίνημα ή κόμμα δεν είναι τίποτα, όταν διαθέτεις το χρήμα. Διότι πολιτική σημαίνει χρήμα και φυσικά εάν υπάρχει; Ακόμα και η Μειονότητα στην Θράκη έχει το δικό της κόμμα και τώρα το ενισχύει με καινούρια άτομα και στελέχη. Αυτό δεν λέει τίποτα για εμένα τουλάχιστον, διότι όλα αυτά γίνονται για να αρπάξουν και προκειμένου να είναι μέσα στο παιχνίδι.

  Η ιμπεριαλιαστική-σιωνιστική πολιτική είναι: «να διαιρούμε τον κόσμο και να τον διοικούμε». Επομένος, οτιδήποτε μας διαιρεί δεν είναι μόνο επικίνδυνο, αλλά, τι να κάνουμε; Είναι μέσα στα πλαίσια της ανύπαρκτης δημοκρατίας μας. Κατα τα άλλα προβλέπεται και απο το συνταγμα της χώρας μας. Σημασία έχει, άτομα που προτίθενται να γίνουν υπηρέτες του κοινού και να έχουν όρεξη για δουλειά, ούτως, ώστε μέσα απο συλλογικές προσπάθιες να πετύχουμε το Ελληνικό γίγνεσθαι.

  Απο την άλλη πλευρά, αφού θέλουν να βοηθήσουν τον τόπο μας και είναι διαθέσημοι οι αξιωματικοι μας, οι δημοσιογράφοι, επιστήμονες και απλοί άνθρωποι ακόμα, γιατί πρέπει να κάνουν κόμμα; Δεν είναι καλύτερα μέσα απο τα κόμματα, δηλαδή μέσα απο το υπάρχουν σύστημα να αναδειχθούν και να βάλουν τάξη σ’ αυτό το μπάχαλο που ζούμε.

  Τα σημερινά κόμματα σ’ όλο τον κόσμο η σύσταση και η ανακύρηξη τους είναι χωρίς καμία ιδεολογία και γι’ αυτό είναι πολύ εύκολο. Αφού τα συστήνουν, μετά περιμένουν οδηγίες απο τις Βρυξέλλες. Το τελευταίο καιρό η Ευρώπη των λαών ξέμεινε απο ιδέες, πράξης και απο χρήματα. Γι’ αυτό όλοι τους κοιτάνε πέραν απο το Αντλατικό και γι’ αυτό λέμε: «ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΙ» και δεν αλλάζει τίποτα πιά!

  Η μασονία πουθενά στον κόσμο δεν λειτούργησε αυτόνομα, αλλά πάντοτε μέσα απο το σύστημα. Όπως και οι Εβραίοι δεν λειτουργούν αυτόνομα σε όποια χώρα και εάν βρίσκονται. Είναι πάντοτε ενταγμένοι στο σύστημα. Στην Χώρα μας γιατί δεν υπάρχει πρόβλημα με την Εβραιίκή Κοινότητα και υπάρχει με την Μουσουλμανική; Ακόμα και θετική να είναι η πράξη της Μειονότητας, αρνητικά δημιουργεί στην πλειοψηφία. Το ίδιο είναι και σ’ αυτήν την περίπτωση του κ. Καμμένου. Είναι μειονότητα μέσα στην Ελληνική Κοινωνία και δεν έχει να κάνει με το αποτέλεσμα και το ποσοστό, τουλάχιστων για την ώρα.

  Είναι πολύ απλό το ζήτημα Κυρίες και Κύριοι, οι Εβραίοι παρόλο που δέχτηκαν τους βανδαλισμούς στο παρελθον, τους κινήγησαν για να τους εξοντώσουν τους ανθρώπους, σήμερα έχουν καλύτερο στάτους μέσα στη Ελληνική Κοινωνία. Όμως, το ίδιο δεν ισχύει για τους Μουσουλμάνους απο την Θράκη, παρόλο που δεν έζησαν αυτά που έζησαν οι Εβραίοι συνάνθρωποι μας σ’ αυτό το τόπο. Διότι, οι συνάνθρωποι μας αυτοί λειτουργούν άψογα, γιατί υπάρχει η υποδομή στην κοινοτητά τους. Που δεν είναι παρά μόνο η παιδεία και μέσα απο αυτήν η αναπτυξή τους σε όλους τους τομείς.

  Το προβλημά μας δεν είναι να δημιουργούμε τη γκετοποίηση και την διαίρεση, αφού είδη υπάρχει σ’ αυτό το τόπο μας και αποδείχτηκε επιζήμιο. Εάν μελετήσουμε την Βουλή των Ελλήνων είναι δικηγόροι, γιατροί και επαγγελματίες πολιτικοί. Μέχρι σήμερα λειτουργεί σαν να είναι χαλιφάτο και με την βούλα το δεσποτάδικο σύστημα σ’ αυτό το τόπο μας. Η βουλή δεν εκπροσωπεί (ανα επάγγελμα) το σύνολο της Ελληνικής Κοινωνίας, όπως δεν εκπροσωπούνται και οι αξιωματικοί, οι αγρότες, οι ναυτεργάτες μας, η τουριστική βιομηχανία μας, …. . Ίσως, γι’ αυτό θέλουν τελευταία όλοι τους να δημιουργήσουν την δικιά τους φωνή στο Ελληνικό κοινοβούλιο. Τότε, ποιός θα δουλέψει για να πληρωθούν οι καρεκλάδες; Όμως, θα είναι καλύτερα η φωνή να είναι μέσα απο το υπάρχον σύστημα και να δένει με τις αποφάσεις, για το καλό του τόπου, αλλιώς είναι σαν να χτυπάμε ενα βαρέλι που είναι άδειο. Μέχρι σήμερα αυτό καναμε, γι’ αυτό βρισκόμαστε και σ’ αυτη την οδυνηρή θέση ώς Χώρα.

  Το 1974 κατά την επιστροφή του λεγόμενου εθνάρχη Καραμανλή απο την Γαλλία, έρχεται ένας δημοσιογράφος Σουηδός απο την Σουηδία για να παρακολοθήσει τα γεγονότα. Αφού έμεινε και έζησε τα γεγονότα μαζί μας, κάποια ώρα επιστρέφει στην Χώρα του. Τον ρωτάνε: « Τι είδες, τι έζησες και πώς είναι η ζωή στην Ελλάδα;» και χωρίς πολύ σκέψη απαντάει: « Στην Ελλάδα είδα και διαπίστωσα, ότι οι άνθρωποι αυτοί δεν χρειάζονται κανέναν πρόεδρο, κανέναν ηγέτη και είναι όλοι ίδιοι, αλλά λειτουργούν εγωϊστικά και αυτόνομα. Την ημέρα που θα το καταλάβουνε και όποτε γίνει αυτό η Ελλάδα θα είναι πάλι εκείνη του Μεγ. Αλεξάνδρου ή το Βυζάντειο».

  Σκόπος μας πιά, πρέπει να είναι να συλλέξουμε τους κατάλληλους για την κατάλληλη θέση, αφού υπάρχουν αξιωματικοί, αγρότες, απλοι άνθρωποι, αγνοούμενοι επιστήμονες, εξειδικευμένα και ελεύθερα μυαλά και τίθενται στην λαίκή βούληση, γιατί να μην πάρουν τη θέση που τους ανήκει, ώστε να οικοδομήσουμε απο την αρχή και συλλογικά αυτό το τόπο μας. Να τελειώνει αυτό το μπάχαλο σ’αυτό το τόπο, γιατί δεν πάει άλλο!

  Η χούντα δεν ξέρω για Εσάς τι έκανε, αλλά για εμάς (– τα Πομακοχώρια της Ξάνθης είδαν σχολεία, δρόμους και ενταχθήκαμε για πρώτη φορά στο χώρο εργασίας και εκτός παραδοσιακής εργασίας), σε χρόνο μηδέν έκανε έργα και μάλιστα έργα υποδομής. Εάν δεν ήταν η χούντα, ίσως ακόμα να μην είχαμε δρόμο για το χωριό μας και ας είναι η πιό πλούσια κοινότητα της Ξάνθης. Γιατί υπάρχουν οι ιαματικές πηγές, αλλά που πάνε όλα τα έσοδα αυτά; Επομένως, πρέπει να υπάρχει και έλεγχος στα έσοδα μας. Διότι, εκεί που δεν υπάρχει είναι άλλο, αλλά και εκεί που υπάρχει δεν αλλάζει και τίποτε.

  Ώστε το κόμμα του κου Καμμένου που είναι κομμένο απο τώρα, διότι αναγγέλθηκε και έγινε η ανακήριξη του, μέσα απο ένα σύστημα ηλεκτρονικό, λές και είμαστε ρομπότ οι άνθρωποι, που αυτό δεν σημαίνει οτι ιδρύθηκε. Αφού, αυτό που έκανε όλοι μας μπορούμε να το κάνουμε και δεν είναι τίποτε το σοβαρό. Τα κόμματα ιδρύονται στους δρόμους, στις πλατείες και με αγώνα. Όταν και όποτε ιδρυθεί υπο τέτοιες συνθήκες, θέλω και πιστεύω ότι θα είναι δημοκρατικό και για όλους τους Έλληνες. Διότι, ο μέχρι χθεσινός πρόεδρος του της Ν.Δ. όταν είχε την Πολιτική Άνοιξη, εμάς δεν μας ήθελε, γιατι ήμασταν Μουσουλμάνοι. Με αποτέλεσμα γνωστό.

  Φιλικά,

  Μεχμέτ Ιμάμ,
  Πρόεδρος του Πανελληνίου Συνδέσμου Συμπαραστάσεως των Μουσούλμάνων στην Ελλάδας,
  «Η Φιλότητα»
  m.imam61@yahoo.gr

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

 • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr