Μπήκε η υπογραφή από τον Παντελή Οικονόμου «Παίρνει μπρος» η ρύθμιση χρεών προς το Δημόσιο, από 100 ευρώ τον μήνα…..

Μπήκε η υπογραφή από τον Παντελή Οικονόμου – Σε ισχύ τίθεται σύντομα η ρύθμιση χρεών προς το Δημόσιο, καθώς το protothema.gr πληροφορείται ότι ο αρμόδιος αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών κ. Παντελής Οικονόμου έβαλε την απαιτούμενη υπογραφή.
Με βάση τα όσα προβλέπει η τροπολογία που είχε κατατεθεί πρόσφατα στη Βουλή, με την ρύθμιση τίθεται ως όρος για όσους ζητήσουν να πληρώσουν με έως και 60 δόσεις και από μόλις 100 ευρώ το μήνα, να μην ξεπερνάει η οφειλή τα 10.000 ευρώ, αν πρόκειται για φυσικά πρόσωπα.

Όσον αφορά τις επιχειρήσεις (νομικά πρόσωπα) το πλαφόν για την διευκόλυνση τίθεται στις 75.000 ευρώ.

Επιπλέον η ρύθμιση προσφέρει μέχρι 24 δόσεις σε όλους αλλά αν ο οφειλέτης ζητήσει παραπάνω, δηλαδή 25 ως 60 δόσεις που προβλέπει ο νόμος, τότε θα πρέπει ο ίδιος να αποδείξει στον έφορο ότι βρίσκεται σε οικονομική αδυναμία να εξυπηρετήσει το χρέος του με λιγότερες δόσεις.

Περισσότερο ρεπορτάζ σε λίγο…

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 24,Φεβρουάριος, 2012, 12:10 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr