Φτηνά προϊόντα τώρα

του Βασίλη Κωνσταντίνου –
Είναι το γεγονός του μήνα. Η ενέργεια που έλλειπε. Η δράση που δείχνει ότι μπορούμε να βρούμε τρόπους και μέσα στην κρίση για να απαλύνουμε τον πόνο και την δυστυχία. Να αναπληρώσουμε τους  χαμηλούς μισθούς. Μιλώ για την απευθείας  προμήθεια από τους παραγωγούς  χωρίς μεσάζοντες και καπέλα κατά αρχάς  στην Κατερίνη και εν συνεχεία στην υπόλοιπη Ελλάδα. Η δράση αυτή έδειξε ότι μπορούν κάποιοι να χρησιμοποιούν τις γνώσεις (ηλεκτρονικοί υπολογιστές),την αλληλεγγύη και την συνεργασία επ΄ ωφελεία και του καταναλωτή αλλά και του παραγωγού. Πιστεύω ότι και σ΄  εμάς θα κινητοποιηθούν εθελοντές και σύλλογοι για να γίνει κάτι ανάλογο Να φτάσουν προϊόντα φτηνά και εγγυημένα. Υποθέτω ότι χρειαζόμαστε  πατάτες, λάδι, ρύζι, αλεύρι, κατά αρχάς. Με την τεχνολογία και το διαδίκτυο μπορούμε γρήγορα να καταγράψουμε τις ανάγκες. Ιδού λοιπόν πεδίο δόξης λαμπρό. Εγώ δηλώνω αρωγός στην προσπάθεια και συνεργάτης σε ότι μου ζητήσουν .Είναι καιρός προσφοράς και αλληλεγγύης για όλους .Τώρα   περισσότερο από κάθε φορά.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 1,Μάρτιος, 2012, 8:18 μμ. στις Κατηγορίες photos, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr