Μεγαλειώδης η συγκέντρωση στην Φλώρινα

Μεγάλη συγκέντρωση  2.500 και πλέον Φλωρινιωτών σήμερα, στην κεντρική  πλατεία της  Φλώρινας, ανταποκρινόμενοι  στο κάλεσμα των φορέων , βροντοφώναξαν: φτάνει πια  στην υποβάθμιση, τη φτώχεια, την ανεργία και το αβάσταχτο κόστος καυσίμων και το γενικότερο  κόστος  περιοχής και χειμώνα.

Φτάνει πια  στην αντιμετώπιση της περιοχής με άδικα και άνισα κριτήρια, στην απομόνωση , οδική και σιδηροδρομική, στην φυλλορόηση  Σχολών, Υπηρεσιών και Στρατού, στην άναρχη εγκατάλειψη και την έλλειψη πρόνοιας, στην πώληση μονάδων της ΔΕΗ , την εγκατάλειψη  του αγροτικού και επιχειρηματικού κόσμου, την μη οικονομική στήριξη της  τοπικής  αγοράς και τόσα άλλα σημεία  φτώχειας.

Για πρώτη φορά σύσσωμη  η τοπική κοινωνία και οι φορείς του Νομού, παρουσίασαν τέτοια  κοινή  μαχητικότητα  και άμεση ανταπόκριση του κόσμου, των συλλόγων και των φορέων.

http://radioflorina.blogspot.com

 

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 2,Μάρτιος, 2012, 3:34 μμ. στις Κατηγορίες photos, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery





  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr