Αρχές Απριλίου ξεκινούν οι αιτήσεις για 1.459 θέσεις στη Δυτ. Μακεδονία

Με πυρετώδεις ρυθμούς συνεχίζουν να προκηρύσσονται οι διαγωνισμοί κοινωφελούς εργασίας σε ολόκληρη την επικράτεια που αφορούν συνολικά 57.000 θέσεις.

Από αύριο και έως τις 9 Μαρτίου ξεκινά η υποβολή αιτήσεων για τις 2.280 θέσεις του Ινστιτούτου της ΓΣΕΕ στην Ανατολική Μακεδονία-Θράκη, ενώ στις αρχές Απριλίου αναμένεται να ξεκινήσει η αντίστοιχη διαδικασία για τις 1.459 θέσεις στη Δυτική Μακεδονία.

Στο μεταξύ μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Μαρτίου αναμένεται να ξεκινήσουν οι διαγωνισμοί κοινωφελούς εργασίας στην Κεντρική Μακεδονία από οκτώ συμπράττοντες φορείς.

Μόλις οι φορείς λάβουν τη σχετική έγκριση από το ΑΣΕΠ, θα προχωρήσουν στην προκήρυξη των θέσεων που θα εξασφαλίσουν απασχόληση πέντε μηνών με μηνιαίο μισθό 625 ευρώ σε 9.500 ανέργους.

Κάποιες από τις ειδικότητες που συγκεντρώνουν αρκετές θέσεις κοινωφελούς εργασίας είναι: Νοσηλευτές, Βοηθοί Βρεφονηπιοκόμου, Διοικητικού Οικονομικού, Νηπιαγωγοί, Πληροφορικής, Γενικών Καθηκόντων, Οικογενειακών Βοηθών, Οδηγών, Εργατών, Φιλολόγων, Ανειδίκευτων Εργατών, Υπαλλήλων Καταγραφής, Οικοδόμων, Φυλάκων Δασών, ΥΕ Πυροφυλάκων, ΔΕ Φυλάκων.

Να επισημανθεί ότι στο πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας περιλαμβάνονται δράσεις όπως: έργα κοινωφελούς χαρακτήρα και φροντίδας, όπως π.χ. διαμόρφωση και φροντίδα πάρκων και λοιπών έργων πρασίνου, αναδάσωση, δασοπροστασία και φύλαξη περιοχών υψηλού φυσικού κάλλους, καθαριότητα παραλίων περιοχών, δράσεις διατήρησης του φυσικού περιβάλλοντος και της πολιτιστικής κληρονομιάς, υπηρεσίες φροντίδας, μέριμνας ηλικιωμένων, ΑμεΑ και παιδιών κ.λπ. και δράσεις για παιδιά και νέους, εξωσχολικά προγράμματα για μαθητές και παιδιά, οδική ασφάλεια μαθητών, σίτιση σε ολοήμερα σχολεία φτωχών περιοχών.

 

 

 

 

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 6,Μάρτιος, 2012, 10:11 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ, ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

1 σχόλιο για “Αρχές Απριλίου ξεκινούν οι αιτήσεις για 1.459 θέσεις στη Δυτ. Μακεδονία”

 1. maria

  ΠΡΙΝ ΤΙς ΕΚΛΟΓΕς ΔΗΛΑΔΗ… Α ΡΕ ΑΘΑΝΑΤΗ ΕΛΛΑΔΑ!!!

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr