Η Β. ΜΠΟΥΖΑΛΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΜΗΛΟΠΑΡΑΓΩΓΩΝ

14:00 – «Οι κινητοποιήσεις των μηλοπαραγωγών της περιοχής μας είναι αποτέλεσμα της μεγάλης καθυστέρησης και του εμπαιγμού του ΠΑ.ΣΟ.Κ. και των τοπικών του εκπροσώπων. Η αναβολή και η κοροϊδία που συνεχίζεται από τον περασμένο Οκτώβριο και επί τόσους μήνες.

Όλοι γνωρίζουν τις ενέργειες που κάναμε το προηγούμενο καλοκαίρι, όταν διαπιστώθηκε το πρόβλημα. Τότε είχαμε την επιτόπια επίσκεψη στο Νομό Καστοριάς του Προέδρου του ΕΛΓΑ και ακολούθησαν κλιμάκια του οργανισμού στις πληγείσες καλλιέργειες των παραγωγών για την εκτίμηση των ζημιών και την εξατομικευμένη προσέγγιση. Εκκρεμούσε μόνο η δημοσιοποίηση των πινάκων και η καταβολή των αποζημιώσεων στους μηλοπαραγωγούς, που δεν μπορέσαμε τότε να υλοποιήσουμε εξαιτίας των απαγορεύσεων λόγω εκλογών.

Έκτοτε δεν έχει γίνει τίποτα το ουσιαστικό. Ακόμη και η δημοσιοποίηση μέσω δελτίων τύπου του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, συγκεκριμένων ποσών και προθέσεων επίλυσης του θέματος παρέμειναν μόνο στα χαρτιά. Ενισχύοντας ακόμη περισσότερο την οργή και την απογοήτευση των μηλοπαραγωγών του Νομού μας.

Σήμερα η κυβέρνηση του ΠΑ.ΣΟ.Κ. και οι τοπικοί του εκπρόσωποι θερίζουν τις θύελλες που προέκυψαν από τους σπόρους των ανεκπλήρωτων υποσχέσεων που αφειδώς μοίρασαν όλο το προηγούμενο διάστημα. Σε βάρος όμως των μηλοπαραγωγών και του αγροτικού κόσμου που νοιώθουν στο πετσί τους τον εμπαιγμό και τις αδυναμίες της κυβέρνησης.»

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 1,Ιούλιος, 2010, 2:02 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΑΓΡΟΤΙΚΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr