Έφεραν και …πήραν πίσω τροπολογία για τα δάνεια των κομμάτων

Για γέλια ή για κλάματα – Απεσύρθη η τροπολογία που κατέθεσαν οι γραμματείας ΠΑΣΟΚ και ΝΔ Μιχάλης Καρχιμάκης και Ανδρέας Λυκουρέντζος αντίστοιχα, και η οποία επιχειρούσε να φέρει ευνοϊκές ρυθμίσεις για τα δάνεια των κομμάτων καθώς χαρακτηρίστηκε ως εκπρόθεσμη.

Όμως, σύμφωνα με πληροφορίες, αυτό που ανησύχησε περισσότερα τα επιτελεία των δύο κομμάτων ήταν ότι θα ζητούταν ονομαστική ψηφοφορία για την συγκεκριμένη διάταξη και υπήρχε κίνδυνος να καταψηφιστεί!

Να σημειωθεί ότι εάν καταψηφιζόταν, τότε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ θα έχαναν το «δικαίωμα» να νομοθετήσουν για τις οφειλές τους προς τις τράπεζες.

Υπο αυτά τα δεδομένα, αρχικά τα δύο κόμματα διέρρεαν ότι θα αποσύρουν από την τροπολογία την «προκλητική» πρόταση για διαγραφή των συσσωρευμένων τόκων αλλά θα διατηρούσαν το χαμηλό επιτόκιο του 4%.

Όταν όμως διαπίστωσαν ότι δεν κάμφθηκαν οι ενστάσεις, απέσυραν όλη την τροπολογία προκειμένου να μην χάσουν το δικαίωμα να την επαναφέρουν στο μέλλον, υπο …ευνοϊκότερες συνθήκες.protothema.gr

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 8,Μάρτιος, 2012, 8:55 μμ. στις Κατηγορίες photos, ΕΛΛΑΔΑ, ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr