Εγκρίνονται παντού οι θέσεις για προσλήψεις κοινωφελούς εργασίας. Εκτός η Καστοριά και η Δ.Μακεδονίας

Επιτέλους τοπικά, ξυπνήστε έρχονται οι εκλογές θα μας κόψουν κάθε εξέλιξη τον άλλον μήνα. Είναι ανεπίτρεπτη η τοπική καθυστέρηση των φορέων που δεν ασχολούνται πραγματικά με το όλο ζήτημα…..

«Πόλο έλξης» για χιλιάδες ανέργους αποτελούν οι 2.993 «ανοιχτές» θέσεις κοινωφελούς εργασίας με πεντάμηνη απασχόληση, που εγκρίθηκαν από το ΑΣΕΠ.

Από αυτές, τις 2.280 διαχειρίζεται το Ινστιτούτο Εργασίας της ΓΣΕΕ και οι αιτήσεις γίνονται δεκτές από τους υποψηφίους για ακόμα τρεις εργάσιμες ημέρες, έως την Παρασκευή, 9 Μαρτίου.

Οι θέσεις κατανέμονται σε Οργανισμούς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και σε Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου στη Βόρεια Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Καβάλα, στην Ξάνθη, στον Εβρο, στη Ροδόπη και στη Δράμα.

Στο μεταξύ, εγκρίθηκαν ακόμα 713 θέσεις στη Μαγνησία, στη Λάρισα και στο Βόρειο Αιγαίο, για τις οποίες οι προθεσμίες υποβολής αιτήσεων θα καθοριστούν το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.

Οι θέσεις αφορούν υποψηφίους όλων των κατηγοριών Εκπαίδευσης. Οι ειδικότητες που συγκεντρώνουν τις περισσότερες θέσεις είναι οι βοηθητικές, οι τεχνικές και οι διοικητικές.

Πληροφορίες και από το ΕΘΝΟΣ

 

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 10,Μάρτιος, 2012, 7:51 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ, ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

1 σχόλιο για “Εγκρίνονται παντού οι θέσεις για προσλήψεις κοινωφελούς εργασίας. Εκτός η Καστοριά και η Δ.Μακεδονίας”

 1. maria

  περιμενουμε απαντησεις απο τους αρμοδιους του νομου μας…

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr