“Δήλωση του Σταύρου Μαγαλιού με αφορμή την κατάθεση αίτησης, προκειμένου να συμπεριληφθεί στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας, στον Ν.Καστοριάς”

Η πρώτη επίσημη αίτηση στα γραφεία της ΝΟΔΕ έχει κατατεθεί από τον κ. Σταύρο Μαγαλιό o οποίος μήνες τώρα προετοιμάζει καθημερινά την κάθοδό του στον Ν. Καστοριάς. Παρουσιάζουμε την πρώτη επίσημη τοποθέτηση του και ουσιαστικά την πρώτη δήλωση του ως υποψήφιου διεκδικητή:

»Η χρονική περίοδος που διανύουμε είναι αναμφισβήτητα από τις πλέον κρίσιμες για την νεότερη ιστορία της πατρίδας μας και του τόπου μας.

Εύλογα ο πολίτης αναζητά στην καθημερινότητά του πραγματικό ενδιαφέρον και περισσότερη ειλικρίνεια.

Αναζητά ταυτόχρονα καινούργια πρόσωπα να εμπιστευθεί και ελπίδα για το μέλλον.

Η προσωπική μου διαδρομή μπορεί να αποτελεί ένα αξιόπιστο δείγμα γραφής για όλα αυτά, όμως δεν είναι της ώρας και κυρίως του χαρακτήρα μου να τα αναφέρω και να τα επικαλεστώ.

Τα κελεύσματα της εποχής απαιτούν άμεσα ενεργοποίηση, συστράτευση και συμμετοχή.

Κατέθεσα σήμερα, σύμφωνα με την Εγκύκλιο της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας και εν όψει των επικείμενων βουλευτικών εκλογών, την σχετική «Αίτηση-Δήλωση Ενδιαφέροντος», προκειμένου να συμπεριληφθώ στο ψηφοδέλτιο του κόμματος, της εκλογικής περιφέρειας Καστοριάς.

Δηλώνω παρών και συμπαραστάτης των πολιτών και των συμπολιτών μου.

Η Νέα Δημοκρατία, είναι σήμερα η μόνη σταθερή δύναμη που δίνει προοπτική, ελπίδα και σιγουριά.

Συναισθάνομαι επομένως και ταυτίζομαι πλήρως με τις σκέψεις του Προέδρου, κ. Αντώνη Σαμαρά: “Η Πατρίδα δεν είναι μια εύκολη κουβέντα. Είναι μια δύσκολη υπόθεση. Κι ένα βαρύ χρέος. Είναι το μόνο χρέος που δεν θέλεις ποτέ να ξεχρεώσεις! Μόνο να το τιμήσεις…”

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 14,Μάρτιος, 2012, 8:27 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr