Απόφαση-αντίδραση από τον δήμο Ορεστίδος για το περίφημο κέντρο λαθρομεταναστών στην Νεάπολη-Καστοριά ( η Νεάπολη είναι δίπλα στην Καστοριά)

Απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου του Δ. Ορεστίδος – »Εκφράζει την έντονη αντίθεσή του στην απόφαση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη να ανακοινώσει τη δημιουργία Κέντρου παραμονής παράνομων μεταναστών, στη Νεάπολη Βοίου Κοζάνης στο Στρατόπεδο «Πόρτη».

Το ζήτημα των μεταναστών δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί αποσπασματικά και σπασμωδικά με τέτοιου είδους αποφάσεις, αλλά στο πλαίσιο ενός συνολικού σχεδιασμού για την αντιμετώπιση του προβλήματος της παράνομης μετανάστευσης. Ενδεικτικό του πρόχειρου σχεδιασμού αποτελεί το γεγονός ότι η εγκατάσταση των παράνομων μεταναστών θα γίνει σε έναν ακατάλληλο , για πολιτισμένο κράτος, χώρο διαβίωσης ανθρώπων, πράγμα το οποίο ενδεχομένως να εκθέσει διεθνώς τη χώρα μας εξαιτίας των απαράδεκτων συνθηκών.

Δηλώνει αποφασισμένο να αντισταθεί , με κάθε είδους κινητοποιήσεις της τοπικής Κοινωνίας, σε επιλογές και αποφάσεις που υπονομεύουν το μέλλον του τόπου.

Αντιπροσωπία του Δημοτικού Συμβουλίου να μεταβεί και να συμμετέχει στο συλλαλητήριο και στις διαδηλώσεις που διοργανώνει ο Δήμος Βοίου , να καταθέσει την παρούσα απόφαση στη Δήμαρχο Δήμου Βοίου η οποία στη συνέχεια θα τη επιδώσει στον αρμόδιο Υπουργό».

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 22,Μάρτιος, 2012, 6:56 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr