Η Χρυσή Αυγή διαψεύδει τον Μανώλη Φουντεδάκη. Πολλές θα είναι οι εκπλήξεις σε αυτήν την εκλογική αναμέτρηση

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-Με έκπληξη σήμερα το πρωί ενημερώθηκα από τοπικά Μέσα Ενημέρωσης ότι ο κ. Φουντεδάκης Μανώλης ανακοίνωσε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Καστοριάς την υποτιθέμενη «υποψηφιότητα» του ως βουλευτής στο Νομό Καστοριάς του κινήματος μας Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή

Ως υπεύθυνος της Περιφερειακής Διοίκησης Δυτικής Μακεδονίας του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, οφείλω να ενημερώσω τους φίλους και τα μέλη του κινήματος μας, προς αποφυγή παρεξηγήσεων και παρερμηνειών, ότι ο κ. Φουντεδάκης Μανώλης δεν αποτελεί ούτε φίλο ούτε μέλος του κινήματος μας και σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να εκπροσωπήσει την Χρυσή Αυγή στις επικείμενες βουλευτικές εκλογές.

Δεν γνωρίζουμε τους λόγους για τους οποίους προέβη στην συγκεκριμένη αναληθή δήλωση, η οποία δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα και σε καμία περίπτωση δεν προέρχεται από την κεντρική διοίκηση του κινήματος μας.

Οφείλουμε να διευκρινίσουμε ότι εάν ο κ. Φουντεδάκης επαναλάβει ανάλογου περιεχομένου δηλώσεις, μη ανταποκρινόμενες στην πραγματικότητα και στερούμενες εξουσιοδότησης της κεντρικής διοίκησης του κινήματος μας, επιφυλασσόμαστε για την άσκηση κάθε νομίμου δικαιώματος μας στο μέτρο που αυτές θίγουν το κύρος και την υπόληψη της Χρυσής Αυγής.

Συνοψίζοντας θα ήθελα να τονίσω πως τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή που η Ελλάδα αντιμετωπίζει τόσα σοβαρά προβλήματα, το κύριο μέλημα του κινήματος μας εστιάζεται στο να προσφέρει τα πάντα για το καλό της πατρίδας και για τους Έλληνες και δεν μπορεί να ασχολείται με τον κάθε τυχάρπαστο που αυτοδιαφημίζεται στο όνομα της Χρυσής Αυγής.

Με εκτίμηση,

Τούφας Στέργιος

Υπεύθυνος Περιφερειακής Διοίκησης Δυτικής Μακεδονίας

Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, Τ.Ο. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

 

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 24,Μάρτιος, 2012, 3:44 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr