Από σήμερα στην Αθήνα η δέυτερη έκθεση γούνας απο τον Σύνδεσμο Ελλήνων Γουνοποιών – Αποστολή του alphafm.gr

Η «FUR EXCELLENCE IN ATHENS, INTERNATIONAL FUR FAIR«, διοργανώνεται από το Σύνδεσμο Eλλήνων Γουνοποιών (HAF) 28-31 Μαρτίου 2012, στην Αθήνα, Ελλάδα. Στόχος του Συνδέσμου (HAF) είναι η ανάπτυξη ενός ισχυρού μοντέλου έκθεσης που θα εξυπηρετεί τις ανάγκες των επαγγελματιών που θα συμμετέχουν σε αυτό και θα προσαρμόζεται ευέλικτα και δυναμικά στις αλλαγές και τις ανάγκες της αγοράς. Ένα γεγονός στρατηγικής σημασίας για τη βιομηχανία της γούνας που φιλοδοξεί:
 • Nα εγκαινιάσει μία νέα εποχή
 • Nα είναι ο μοχλός ανάπτυξης για την ελληνική και για τη διεθνή γουνοποιία
 • Nα είναι το σημείο αναφοράς για τη μόδα της γούνας και τον κλάδο γενικότερα

Η Ελλάδα, το μεγαλύτερο παραγωγικό κέντρο μετά την Κίνα, που γεωγραφικά βρίσκεται κοντά στη σημαντικότερη αγορά τη Ρωσία, συγκεντρώνει όλα τα χαρακτηριστικά που απαιτούνται για τη διοργάνωση μία διεθνούς έκθεσης που απευθύνεται στους επαγγελματίες του κλάδου (κατασκευαστές, σχεδιαστές, δημοπρασίες, έμπορους δερμάτων, βυρσοδεψεία, αναλώσιμα, press κ.λπ.).

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 28,Μάρτιος, 2012, 8:43 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΓΟΥΝΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr