Με μεγάλη αγωνία περιμένουμε το αποτέλεσμα των εκλογών, αυτοί που μας καταστρέφουν κάνουν τα πάντα για να εκλεγούν ξανά

Το όλο πράμα είναι απλό πολύ απλό, κρίση-μειώσεις-λιτότητα πρωτόγνωρη, υπέρογκος δανεισμός, αλλά τίποτα δεν φαίνεται να αλλάζει προς το καλύτερο.

Η πολιτική, Ν.Δ-ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ δεν μας έχει οδηγήσει πουθενά. Το απλό και τρομερό που θα πρέπει να σκεφτούμε όλοι είναι πως με τα 2 μνημόνια που μας έχουν καταστρέψει, χρήματα έρχονται, αλλά οι μειώσεις μισθών συντάξεων και εισοδημάτων είναι δραματικές.

Κανείς δεν καταλαβαίνει πως γίνεται να δανειζόμαστε τέτοια απίστευτα ποσά και τα χρήματα απλά να πηγαίνουν σε τόκους και ο Ελληνικός λαός να έχει καταστραφεί.

Όντως όλα είναι πολύ απλά, απέτυχαν για μια ακόμη φορά οι Έλληνες πολιτικοί, οι μόνοι κερδισμένοι οι δανειστές μας. Το λέμε και πάλι, 2 ολόκληρα χρόνια παίρνουμε μεγάλα νέα δάνεια μειώνουμε κατά 50-60% το εισόδημα των πολιτών η ακρίβεια φυσικά καλπάζει, και οι μόνοι κερδισμένοι από τα δάνεια που έχουν αποφασίσει ΠΑΣΟΚ,Ν.Δ & ΛΑΟΣ, είναι οι δανειστές μας.

 

Σε όλες τις άλλες περιπτώσεις απλών καθημερινών καταστάσεων-επιχειρήσεων, όταν έχεις προβλήματα μειώνεις τα έξοδα σου λαμβάνεις τα δάνεια σου, νοικοκυρεύεις το μαγαζί σου και προχωράς……

Εμείς στην χώρα μας παίρνουμε τα δάνεια δεσμεύουμε τα πάντα και τον λαό τον ισοπεδώνουμε..

Με μεγάλη αγωνία περιμένουμε το αποτέλεσμα των εκλογών

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 30,Μάρτιος, 2012, 3:19 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr