Ο Βενιζέλος λέει σιγά σιγά σε κάποιους ήρθε η ώρα να πάτε σπίτια σας…….

Προβληματισμένος ο Φ. Πετσάλνικος….Διαβάστε απόσπασμα από την σημερινή συνέντευξη του προέδρου του ΠΑΣΟΚ στο ΕΘΝΟΣ –

Ευ. Βενιζέλος: Είναι λογικό να υπάρχει σε κάθε εκλογική αναμέτρηση ένα ποσοστό ανανέωσης. Και υπό συνθήκες κρίσης είναι και λογικό και αναγκαίο το ποσοστό ανανέωσης να είναι υψηλό.  Δεν πρέπει να έχουμε την αίσθηση μιας μόνιμης επαγγελματικής σχέσης στην πολιτική. Στην πολιτική πρέπει να έχουμε όλοι εθελοντική διάθεση συμμετοχής και ταυτόχρονα επαγγελματική ικανότητα.  Η ανανέωση θα ξεπερνάει το 60% και θέλουμε να υπάρχει μεγάλος αριθμός νέων, μεγάλος αριθμός γυναικών και ανθρώπων οι οποίοι έχουν βγει  μέσα από τα σπλάχνα των τοπικών κοινωνιών.Στα ψηφοδέλτια χωρούν όλοι όσοι είναι πρόθυμοι, έτοιμοι και ικανοί να στηρίξουν την παράταξη, αποδέχονται τις επιλογές της, καλύπτουν το αναγκαίο εύρος της. Και το «προφίλ» που θέλω να έχουν οι υποψήφιοι είναι το προφίλ ανθρώπων καταξιωμένων στην τοπική κοινωνία, με μια προσωπική και επαγγελματική διαδρομή που δείχνει ότι υπάρχει η αναγκαία προπαίδεια για την συμμετοχή στα δημόσια πράγματα και για την υπηρέτηση μιας αυθεντικής σχέσης αντιπροσώπευσης με τον πολίτη.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 1,Απρίλιος, 2012, 1:29 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr