Διαγωνισμός του ΑΣΕΠ για 200 θέσεις στο ΕΚΑΒ

Ολα έτοιμα για να συνταχθεί η προκήρυξη.Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένουν πολλοί απόφοιτοι των ΙΕΚ ΕΚΑΒ την προκήρυξη του διαγωνισμού για τις 200 θέσεις στο Εθνικό Κέντρο Αμεσης Βοήθειας σε όλη τη χώρα, προκειμένου να διεκδικήσουν μία από τις θέσεις τακτικού προσωπικού στην ειδικότητα ΔΕ Πληρωμάτων Ασθενοφόρων (ΕΚΑΒ).

Η τελευταία προκήρυξη για το ΕΚΑΒ είχε εκδοθεί το 2008 και έκτοτε έχουν δημιουργηθεί μεγάλα κενά σε προσωπικό, λόγω των συνταξιοδοτήσεων που έχουν μεσολαβήσει.

Ο νέος διαγωνισμός θα γίνει μέσω ΑΣΕΠ, ενώ ήδη ορίστηκαν από το υπουργείο Εργασίας οι 14 θέσεις που καλύπτονται από άτομα που εμπίπτουν στις διατάξεις του Ν.2643/98.

Οι θέσεις αυτές αφορούν 5 θέσεις ΑΜΕΑ (στην Αττική, την Εύβοια και την Ηλεία), 4 θέσεις τριτέκνων (στην Αττική, την Ηλεία και τη Σαντορίνη), 3 θέσεις πολύτεκνων (στην Αττική, την Κέρκυρα και την Πάρο), μία θέση Αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης (στην Αττική), και μία θέση Ανάπηρου Πολέμου (στην Αττική).

Οι υποψήφιοι που θα συμμετάσχουν στον διαγωνισμό πρέπει:

– Να διαθέτουν δίπλωμα επαγγελματικής κατάρτισης της ειδικότητας «Πλήρωμα Ασθενοφόρου-Διασώστης» του ΙΕΚ ΕΚΑΒ ή αντίστοιχης ειδικότητας της ημεδαπής ή αλλοδαπής.

– Οι άνδρες να έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις.

Στα προσόντα που θα μετρήσουν για τις περισσότερες θέσεις του διαγωνισμού ανήκουν η εμπειρία των υποψηφίων, η εντοπιότητα (για τις θέσεις στην περιφέρεια), καθώς και η κατοχή επαγγελματικής άδειας οδήγησης Γ΄ κατηγορίας.

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΜΑΡΙΝΟΥ-ΕΘΝΟΣ

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 6,Απρίλιος, 2012, 10:43 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ, ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr