ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΔΥΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ

ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΦΤΩΧΙΑ ΑΝΕΡΓΙΑ ΣΥΣΣΙΤΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΤΕΣ ΛΟΥΚΕΤΑ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ  ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΕΜΠΟΡΟΥΣ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΡΟΙΚΑ.

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ 
ΑΓΩΝΑΣ –  ΡΗΞΗ – ΑΝΑΤΡΟΠΗ.
 Ο καταγέλαστος Χρυσοχοϊδης που ψήφισε την φτωχοποίηση του λαού χωρίς να διαβάσει το μνημόνιο αποδεικνύεται κατάλληλος άνθρωπος για την βρώμικη δουλειά.
Υλοποιεί με φανατισμό το ακροδεξιό κατήφορο της κυβέρνησης του μαύρου μετώπου των αστικών κομμάτων ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ και των νεοκόπων συμμάχων τους.
Εισάγει με κυνισμό την ιδέα των στρατοπέδων συγκέντρωσης άξιος απόγονος του ΜΕΤΑΞΑ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ – ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ.
Ρωτάμε τον υπουργό της κυβέρνησης και τα κόμματα που στηρίζουν αυτό το τερατούργημα . Σε ποιο νομικό πλαίσιο σε ποια διεθνή συνθήκη σε ποιο σύνταγμα της σύγχρονης αστικής κοινοβουλευτικής δημοκρατίας στηρίζεται η λογική να συλλαμβάνονται άνθρωποι και χωρίς δίκη να εγκλείονται σε στρατόπεδα.
ΛΥΝΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ
Ο ανυπόληπτος κ Χρυσοχοίδης που δυο μήνες έδωσε χαρά στους γελοιογράφους κοινά εκβιαστικά το δάχτυλο στις τοπικές κοινωνίες.
Που καλεί  να αποφασίσουν κατεπείγοντος διαφορετικά θα αποφασίσει μόνος και θα επιβάλει των απόφασή του δημοκρατία – αποκέντρωση – Καλλικράτης σ΄όλο τους το μεγαλείο. Μαζί με το μαστίγιο κρατά και το καρώτο των δήθεν 1000 θέσεων εργασίας από την τοπ. κοινωνία ψεύδεται ασύστολα. Αφού των 1η χρονιά μεγαλοεργολάβοι με τα 250 εκατομμύρια για τις υποδομές μετά θα αλέθουν στην τύχη τους .Αυτή είναι η εμπειρία ανάλογων χώρων (προσωρινή κράτηση )όπως οι κρατούμενοι ζουν σε συνθήκες αθλιότητας (Χίο – Λέσβο )
Από θέση αρχών αντίθετη   στα στρατόπεδα συντασσόμαστε τους αγώνες των τοπικών Κοινωνιών Νεάπολης και  αλλού  ενάντια στην εγκατάσταση.
Δηλώνουμε απερίφραστα ότι η μετανάστευση είναι ένα τεράστιο κοινωνικό παγκόσμιο πρόβλημα και δεν λύνεται με πολιτικές καταστολής.
Καμία καταστολή δεν μπορεί να ανακόψει την μεταναστευτική δομή των καταφρονημένων του τρίτου κόσμου .
Τους οδηγεί το ένστικτο της αυτοσυντήρησης φεύγουν από τις χώρες τους γιατί εκεί πεθαίνουν καθημερινά , τις αρρώστιες τους πολέμους τους βομβαρδισμούς του ΝΑΤΟ τα ολοκληρωτικά καθεστώτα.
Και είναι αφελής όσοι πιστεύουν ότι θα τους σταματήσουν με τους φράκτες τα ναρκοπέδια τα στρατόπεδα συγκέντρωσης.
Όσο ο πολιτισμένος δυτικός κόσμος για την εξυπηρέτηση των συμφερόντων του θα επεμβαίνει στις χώρες τους θα δέχεται ως παράπλευρες απώλειες τα κύματα των μεταναστών.
Θα απελευθερώνουν δώδεκα και θα εισέρχονται 100.
           Η λύση λοιπόν πρέπει να αναζητηθεί στην αποδέσμευση της χώρας μας από την συνθήκη τον Σέγκεν και Δουβλίνο που μετατρέπουν την χώρα σε μια τεράστια κλειστή αποθήκη ανθρώπινων ψυχών. Έτσι το 90 % (σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα) θα  αναζητήσουν την τύχη τους στην υπόλοιπη ΕΥΡΩΠΗ . Για όσους θέλουν  να ζήσουν στη χώρα μας η απάντηση είναι νομιμοποίηση-κοινωνική ένταξη. Άσυλο στους πολιτικούς πρόσφυγες, στους καταδιωκόμενους, στα θύματα των πολέμων  και κάρτα εργασίας-παραμονής στους οικονομικούς μετανάστες. Όσο το κράτος τους κρατά παράνομους εννοεί τα παράνομα συμφέροντα των κυκλωμάτων της νύχτας αλλά και αυτούς που αναζητούν φθηνή εργασία, φθηνή σάρκα, φθηνή ζωή.
          ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ, ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ, ΓΙΑΤΙ ΒΙΑΣΤΙΚΑ.
      Οι λόγοι που τώρα κατεβαίνει το ζήτημα είναι:
   Α) Αλλαγή ατζέντας, αποπροσανατολισμός του λαού απο τα πραγματικά προβλήματα(μισθοί-συντάξεις πείνας). Διάλυση του κοινωνικού κράτους, 21% ανεργία, νέα σκληρά μέτρα του Ιούνη με βάση το μνημόνιο 2 ανα τα κόμματα που το υπέγραψαν ΠΑΣΟΚ-Ν.Δ. Μπορέσουν να κυβερνήσουν μετεκλογικά.
    Β)Ακροδεξιά στροφή-αξιοποίηση του προβλήματος και των συντηρητικών  ανακλαστικών που γεννά(ξενοφοβία, ρατσισμός,.
         Γ) Ιδιότυπος κοινωνικός. Να ξεχάσουν οι πεινασμένοι Έλληνες τον πραγματικό τους εχθρό(το κεφάλαιο-και τα κόμματα τους)και να σκιαμαχούν  σε βάρος των καταφρονεμένων(μετανάστες). Φτωχοί ενάντια σε εξαθλιωμένους.
         Δ)Απομάκρυνση από το ιστορικό κέντρο της Αθήνας (μεταναστών-κατοίκων-ιδιοκτητών)για να παραδοθεί στα αδηφάγα τουριστικά κεφάλαια (Γερμανοί-Άραβες)
για επενδύσεις υψηλού τουρισμού. Ιστορικό κέντρο και Ελληνικό θα αποτελέσουν το επιθετικό δίπολο της (Ριαλ- Εστετ)
       Ε) Ιδεολογική προετοιμασία του λαού μας για να αποδεχθεί πολιτικές καταστολές. Μετά τους μετανάστες θέση θα πάρουν οι Έλληνες άστεγοι αλλά και όσοι αντιδρούν στην εξαθλίωση, όσοι απεργούν, όσοι διαδηλώνουν (πρόταση δημάρχου Αθήνας). Το κέντρο της Αθήνας και αργότερα των μεγάλων πόλεων θα γίνουν υγειονομικές ζώνες αποκλεισμένες από τις λαϊκές  κινητοποιήσεις. Αυτοί είναι οι ανομολόγητοι στόχοι των αστικών κομμάτων και του κράτους που υπηρετούν.
    Η Ανταρσύα αντιπαλεύει αυτή την πολιτική και καλεί την εργατική τάξη και τον λαό να ανατρέψει με τον αγώνα του κάθε αντεργατική πολιτική και κυβέρνηση. Καλεί την αριστερά  ΚΚΕ-ΣΥΡΙΖΑ σε  κοινή δράση στο κίνημα για να οικοδομήσουμε τις προϋποθέσεις ανατροπής του βάρβαρου-παρασιτικού καπιταλισμού για μια εργατική-λαϊκή εξουσία.
Δημοσιεύτηκε απο τον στις 6,Απρίλιος, 2012, 10:53 πμ. στις Κατηγορίες photos, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr