Θα κλείσουν 50 έως 60 δημόσια νοσοκομεία!

Σχέδιο για να μπει λουκέτο σε περίπου 60 δημόσια νοσοκομεία φέρνει στο φως το moneypro. Πρόκειται για σχέδιο που αυτή τη στιγμή επεξεργάζεται η τρόικα, είναι σε αρχική (όχι σε τελική) γνώση του Ανδρέα Λοβέρδου και θα ολοκληρωθεί μετά το τέλος των εκλογών του Μαίου. Θα πρέπει να σημειώσουμε, πως το project χειρίζονται Έλληνες και Γερμανοί τεχνοκράτες ενώ στα σχέδια είναι και η ιδιωτικοποίηση πολλών κλινικών μονάδων. Μια ιδωιτικοποίηση που θα αφορά κυρίως γερμανικές και ρωσικές εταιρείες με έμφαση στον ιατρικό τουρισμό.

Την ίδια ώρα, το σχέδιο προβλέπει και υιοθέτηση αμοιβών για όσους ασθενείς θα επισκέπτονται τα δημόσια νοσοκομεία καθώς και άσκηση πλήρους μάνατζμεντ από τις διοικήσεις στα πλαίσια των κρατικών νοσοκομείων άλλων δυτικών, προηγμένων χωρών. Που είσαι Γεννηματά να δεις τί κάνει το κόμμα σου κοινώς!

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 8,Απρίλιος, 2012, 8:17 πμ. στις Κατηγορίες photos, ΕΛΛΑΔΑ, ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr