Πολιτιστικός Σύλλογος Tο Τσαρσί : «Καλλωπισμός της περιοχής»

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος το »Τσαρσί», ο οποίος εκπροσωπεί τους κατοίκους του Ιστορικού κέντρου της πόλης της Καστοριάς, στα πλαίσια των δραστηριοτήτων του, ξεκίνησε το Σάββατο 7 και την Κυριακή 8 Απριλίου 2012 τον καλλωπισμό της περιοχής ενόψει των εορτών του Πάσχα.

Από την αρχή της οδού Βασιλέως Κωνσταντίνου, και έπειτα την οδό Μητροπόλεως έως και την αρχή της οδού Βαλαλά, αλλά και έως το τέρμα της οδού Μανωλάκη (Ιερά Μητρόπολη Καστοριάς), μέλη του συλλόγου άσπρισαν με ασβέστη (για την υγεία και την ομορφιά) τα κράσπεδα δεξιά και αριστερά των πιο πάνω, καθώς και όλα τα σκαλοπάτια τα οποία βρίσκονται στις παρόδους των ίδιων δρόμων.

Παράλληλα προγραμματίζετε μέσα στη Μεγάλη Εβδομάδα να ολοκληρωθεί το συγκεκριμένο έργο από την αρχή της οδού Μητροπόλεως (πλατεία Δαβάκη).

Επισκεφτήτε την ιστοσελίδα του συλλόγου www.totsarsi.gr για να δείτε video και φωτογραφίες από τη συγκεκριμένη δράση.

– Καστοριά 09/04/12

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Εκ του Δ/Σ

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 9,Απρίλιος, 2012, 11:40 πμ. στις Κατηγορίες ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr