“666” λένε οι Γραφές ότι θα είναι ο αριθμός του αντίχριστου και τώρα το οικονομικό σύστημα που θα ελέγχει το παγκόσμιο εμπόριο μ’ αυτό τον αριθμό ενεργεί κι όμως πάλι δεν μπορούν να καταλάβουν οι άνθρωποι το τι συμβαίνει!»

«Ο αριθμός αυτός είναι του αντίχριστου και με κανένα τρόπο κανείς μας δεν πρέπει να δεχτούμε να πάρει αυτή την ηλεκτρονική ταυτότητα. Ακόμη και τις πιστωτικές κάρτες δεν πρέπει να τις παίρνουμε, γιατί πίσω στη μαύρη μαγνητική ταινία που έχουν, περιέχεται ο κώδικας και το γραμμικό σύστημα με το 666. Αυτά όμως δε φαίνονται με γυμνό μάτι. Μόνο το ηλεκτρονικό κομπιούτερ τα διαβάζει», είχε πει, ο γέροντας Παΐσιος, όπως δημοσιεύει σήμερα η εφημερίδα «Ελεύθερη Ώρα».

Ο γέροντας ήταν σαφέστατος στις παραπάνω ρήσεις του για τα θέματα των ηλεκτρονικών ταυτοτήτων και του 666. Και βέβαια δεν έμεινε μόνο σε αυτά. Συνέχισε λέγοντας: «Ο Άγιος Ιωάννης ο Θεολόγος με το θεόπνευστο βιβλίο της Αποκαλύψεως μας προλέγει λεπτομερώς τι πώς και πότε θα συμβούν όλα τα γεγονότα. Ακόμη μας αποκαλύπτει ότι το οικονομικό σύστημα που θα επιβάλλεται τότε στους ανθρώπους θα στηρίζεται στο “χάραγμα”».

Και ανέφερε μεταξύ άλλων ο γέροντας ότι «Ο Χριστός διαμέσου των προφητών της Παλαιάς Διαθήκης και διαμέσου των δικών του προφητικών λόγων και συστάσεων και δια των αποστόλων του μας ενημέρωσε το τι θα προηγηθεί της Δευτέρας Παρουσίας Του, όπως ότι, για να συνετίσει τους ανθρώπους, θα τους στέλνει πληγές».

Και συνέχισε: «Ακόμη ο Χριστός μας έχει ενημερώσει ότι ο άλλος, ο οποίος θα οικειοποιηθεί την ιδιότητά Του και το όνομά Του, δηλαδή ο αντίχριστος, θα έρθει στον κόσμο και θα επιβληθεί μ’ ένα οικονομικό σύστημα, που θα ελέγχει το παγκόσμιο εμπόριο και δεν θα μπορούν να πωλούν και ν’ αγοράζουν, παρά μόνον όσοι θα έχουν αποδεχτεί το χάραγμά του που θα φέρει το συγκεκριμένο αριθμό 666.

Ενώ λοιπόν βλέπουμε να πραγματοποιούνται και στις μέρες μας όλα όσα οι προφήτες μας ανήγγειλαν – ακόμη και ο συγκεκριμένος αριθμός 666- ακόμη δεν μπορούμε να συνειδητοποιήσουμε το πού βρισκόμαστε. Και τότε η Γραφή “τριάκοντα αργύρια” έλεγε, αλλά δεν κατάλαβαν ότι ήταν ο Χριστός. “666” λένε οι Γραφές ότι θα είναι ο αριθμός του αντίχριστου και τώρα το οικονομικό σύστημα που θα ελέγχει το παγκόσμιο εμπόριο μ’ αυτό τον αριθμό ενεργεί κι όμως πάλι δεν μπορούν να καταλάβουν οι άνθρωποι το τι συμβαίνει!».

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 13,Απρίλιος, 2012, 7:02 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr