Στα περιφερειακά συμβούλια η απόφαση για τις έδρες των ταξί

Το περιφερειακό συμβούλιο θα ορίζει τελικά τις έδρες των Ταξί, σύμφωνα με το Σχέδιο Νόμου του υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, κάτι παρεμφερές με αυτό που είχε προτείνει ο βουλευτής Σάμου Πυθαγόρας Βαρδίκος. Συγκεκριμένα ο βουλευτής είχε προτείνει για την στεριά να αποφασίζει το περιφερειακό συμβούλιο ενώ για τα νησιά το δημοτικό συμβούλιο. Δεν έγινε ωστόσο δεκτή η πρόταση του κ. Βαρδίκου από τον αρμόδιο Υπουργό κ. Βορίδη, να αποσύρονται υποχρεωτικά από την εκτέλεση του συγκοινωνιακού έργου τα λεωφορεία (ΚΤΕΛ) που συμπληρώνουν τα 31 έτη από το έτος κατασκευής του πλαισίου. Παρέμειναν τα όσα ισχύουν και σήμερα, δηλαδή η απόσυρση να γίνεται στα 27 χρόνια.

Επίσης, στο Νομοσχέδιο ο μέγιστος αριθμός αδειών ταξί καθορίζεται με μαθηματικό τύπο κάτι που και ο Βουλευτής Σάμου υποστήριξε από την αρχή, όταν σχετικά Σχέδια Νόμων δεν το προέβλεπαν. Έξι κρεβάτια τελευταίας τεχνολογίας απέκτησε η ορθοπεδική κλινική του Γ. Νοσοκομείου Σάμου Πρόκειται για κλίνες με τηλεχειριστήριο που ενεργοποιεί όλες τις δυνατότητές τους με αποτέλεσμα να εξυπηρετούν τον ασθενή χωρίς να καταβάλει ιδιαίτερη προσπάθεια.

Στα σχέδια της διοίκησης του Νοσοκομείου είναι να αγοράσει άλλα έξι ώστε να αντικατασταθούν όλα τα παλιά κρεβάτια που είναι δεκαπενταετίας και να καλυφθούν οι ανάγκες της κλινικής που είναι συνεχώς αυξανόμενες.Το συνολικό κόστος της δαπάνης έφτασε τις 20.000 ευρώ.zougla.gr

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 14,Απρίλιος, 2012, 10:01 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr