Αυτά θα μας λένε οι υποψήφιοι της Ν.Δ σε Καστοριά και Ελλάδα……

Ανάπτυξη,έργα,ΕΣΠΑ. Αυτές θα είναι οι αναφορές υποψηφίων από την Ν.Δ σε Καστοριά αλλά και σε ολόκληρη την Ελλάδα

Τα στελέχη της Ν.Δ θα αναπτύξουν από την Τρίτη και μετά πολύ συγκεκριμένα πράματα σε όλες τις εμφανίσεις τους οι οποίες θα γίνονται κατά πολύ στα ραδιοτηλεοπτικά μέσα.

Ο Αντώνης Σαμαράς, αναμένεται να δώσει έμφαση στη «μαγική λέξη»: Ανάπτυξηκαι θα υποσχεθεί μέτρα καταπολέμησης της ύφεσης όπως :

1. Την ενεργοποίηση των κοινοτικών κονδυλίων, των ΕΣΠΑ, που λιμνάζουν αναξιοποίητα.

2. Την ενίσχυση της ρευστότητας της οικονομίας, αμέσως μετά την κεφαλαιοποίηση των τραπεζών με ειδικά μέτρα ήδη επεξεργασμένα και απολύτως εφικτά.

3. Την επιστροφή των ληξιπρόθεσμων οφειλών του δημοσίου προς ιδιώτες, που προβλέπεται ήδη από τη νέα δανειακή σύμβαση, να γίνει μέσα στο χρόνο.

4. Την κατάθεση χρονοδιαγράμματος για τη μείωση των φορολογικών συντελεστών από την επόμενη χρονιά, με πρώτο το 15% για φόρο «νομικών προσώπων».

5. Τη φορολογική αμνήστευση για επιστροφή καταθέσεων ώστε να ενισχυθεί η ρευστότητα, όπως συνέβη σε Βέλγιο και Ιταλία.

6. Τον συμψηφισμό των οφειλών από και προς το δημόσιο.

7. Ενέργειες προστασίας των δανειοληπτών και ανακούφισής τους, όπως επί παραδείγματι να μην ξεπερνούν οι δόσεις των δανείων τους το 30% του μηνιαίου εισοδήματός τους.

Παράλληλα, η ΝΔ θα συνεχίσει την τακτική:

Αποδόμησης Βενιζέλου , επιχειρώντας να εξισώσει το δίδυμο Παπανδρέου-Βενιζέλου, μιλώντας για απίστευτα λάθη, λαϊκισμό και ανευθυνότητα του πρώτου με τον οποίο ταυτίστηκε απόλυτα ο δεύτερος.

– Πολέμου στα…δεξιά , με την απαξίωση των Καρατζαφέρη, Καμμένου και Ντόρας, μιλώντας για κομματίδια που δίνουν ασυλία στο ΠΑΣΟΚ

– Σφυρηλατήματος τηςΑριστεράς, με προφανή στόχο να φρενάρει την αντι-μνημονιακή ψήφο και την ψήφο διαμαρτυρίας.

Μέχρι πάντως την εκδήλωση του Ζαππείου, πολλά μένουν να «κλειδώσουν», στις συνεχείς συσκέψεις που θα προηγηθούν, μεταξύ του Προέδρου και των στενών του συνεργατών. Ο κομματικός μηχανισμός είναι άλλωστε σε πλήρη συναγερμό. Υπό την Προεδρία του Αντώνη Σαμαρά, θα συνεδριάσει την Τρίτη του Πάσχα, στις 14:00, η Εκτελεστική Γραμματεία του κόμματος ενώ νωρίτερα, στις 12:00 θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συνεδρίαση της Εθνικής Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα.

 

Όλα τα παραπάνω θα τα δείτε να χρησιμοποιούνται και από τους υποψήφιους στην Καστοριά.

 

 

 

 

 

 

 

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 15,Απρίλιος, 2012, 11:20 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr