Ελεύθερη η προεκλογική προβολή μέχρι την προσεχή Τετάρτη…

Δεν υπάρχουν «κανόνες» για την προεκλογική περίοδο που μόλις ξεκίνησε ως προς την προβολή κομμάτων και υποψηφίων. Λόγω των αργιών του Πάσχα, η συνεδρίαση της Διακομματικής Επιτροπής θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Τετάρτη 18 Απριλίου και μέχρι τότε, όλα επιτρέπονται

Η συνεδρίαση της Διακομματικής Επιτροπής Εκλογών  συγκαλείται από τον υπουργό Εσωτερικών Τάσο Γιαννίτση ενώ θα συμμετέχει και ο υπουργός Επικρατείας Παντελής Καψής.

Η κυβέρνηση θα συζητήσει με τους εκπροσώπους των κομμάτων τους όρους, τις προϋποθέσεις διεξαγωγής του εκλογικού αγώνα , όπως οι τηλεοπτικές εμφανίσει και περιορισμοί, το ανώτατο όριο εκλογικών δαπανών, η εκλογική χρηματοδότηση πολιτικών κομμάτων και οι αποτιμώμενες παροχές και διευκολύνσεις, που συνυπολογίζονται στις εκλογικές δαπάνες.

Κυρίαρχο θέμα, ο χρόνος προβολής των πολιτικών κομμάτων από τα ραδιοτηλεοπτικά ΜΜΕ και τους φορείς παροχής συνδρομητικών υπηρεσιών. Στη συνεδρίαση θα καθοριστούν οι περιορισμοί που θα τεθούν για τις εμφανίσεις υποψηφίων βουλευτών και εκπροσώπων κομμάτων στα κρατικά ΜΜΕ.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 16,Απρίλιος, 2012, 1:02 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr