Έρχονται 680 προσλήψεις σε αρχαιολογικούς χώρους

Την κίνηση των διαδικασιών πρόσληψης 680 εποχικών υπαλλήλων (Φυλάκων και Καθαριότητας), για 5μηνη απασχόληση, ενέκρινε το υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Το προσωπικό αυτό θα καλύψει επείγουσες και επιτακτικές ανάγκες, των Υπηρεσιών του υπουργείου, στις Περιφερειακές και Ειδικές Περιφερειακές Υπηρεσίες της Γενικής ∆ιεύθυνσης Αρχαιοτήτων και Πολιτιστικής Κληρονοµιάς καθώς και της Γενικής ∆ιεύθυνσης Αναστήλωσης Μουσείων και Τεχνικών Έργων. Θα παρέχει κάθε δυνατή επικουρία για την εύρυθµη λειτουργία των Μουσείων και Αρχαιολογικών Χώρων και για τη
διατήρηση της καθαριότητας του χώρου που εποπτεύουν.

Η πρόσληψη θα γίνει σύµφωνα µε τις διατάξεις του άρθρου 21 του ν. 2190/94, δηλαδή σύμφωνα με όσα προβλέπονται στις προσλήψεις εποχικού προσωπικού μέσω ΑΣΕΠ, όπου λαμβάνονται υπόψη κυρίως κοινωνικά κριτήρια και ατομικές ιδιότητες.

Ο ΠΙΝΑΚΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ.ΕΔΩ

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 17,Απρίλιος, 2012, 12:42 μμ. στις Κατηγορίες ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ, ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr