Συνεχίζονται οι αντιπαραθέσεις Σαββόπουλου – Γκοσλιόπουλου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – Έγγραφο προς τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου με κοινοποίηση στο Δήμαρχο και τους Αντιδημάρχους Νεστορίου, απέστειλε χθες ο Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς, Δημήτρης Σαββόπουλος λόγω επικείμενης αναμόρφωσης προϋπολογισμού του ΕΣΠΑ και ένταξης έργων. Το έγγραφο αναφέρει:

 

Όπως γνωρίζεται από το Δεκέμβριο του 2011 πέρασε με απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου κατά πλειοψηφία η πρότασή μας για ένταξη στο ΕΣΠΑ: Συγκεκριμένα

 1. Κατασκευή ΕΟ 12 τμήμα Λιανοτόπι – Πεύκο 6.730.000 €
 2. Βελτίωση ΕΟ 12 Π.Ε. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ Τμήμα Κεφαλόβρυσο – Διασταύρωση Χρυσής 4.850.000 €

3. Οδοποιϊα εντός Πεύκου 386.000 €

4. Γέφυρα Νεστορίου 1.000.000 €

 

Θεωρούμε δεδομένο ότι τα έργα 3 και 4 θα ενταχθούν σύντομα λόγω χαμηλού προϋπολογισμού, αλλά για τις δύο πρώτες προτάσεις επειδή στο ΕΣΠΑ επίκειται αναμόρφωση λόγω της μείωσης συμμετοχής του Ελληνικού Κράτους από 25% σε 5%, είναι πιθανό να μην μπορέσουν να χρηματοδοτηθούν και οι δυο προτάσεις.

 

Παρακαλείστε να μας αποστείλετε απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου από την οποία να προκύπτει ποιο έργο θεωρείται από τα δύο ως πρώτης προτεραιότητας για τον Δήμο σας.

 

 

 

Ο Αντιπεριφερειαρχης

 

 

Δημήτρης Σαββόπουλος

 

 

 

 

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 18,Απρίλιος, 2012, 10:44 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΝΕΣΤΟΡΙΟ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

1 σχόλιο για “Συνεχίζονται οι αντιπαραθέσεις Σαββόπουλου – Γκοσλιόπουλου”

 1. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

  Συνεχίζονται οι απεργίες πείνας των πολιτικών κρατουμένων για την ζωή και την αξιοπρέπεια

  Tα μέλη της Αναρχικής Επαναστατικής Οργάνωσης Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς Γεράσιμος Τσάκαλος και Παναγιώτης Αργυρού ξεκίνησαν στις 8/4 απεργία πείνας απαιτώντας την οριστική μεταγωγή τους στις Φυλακές του Κορυδαλλού έχοντας έρθει σε ρήξη με τους ανθρωποφύλακες της Δομοκού και συγκεκριμένα τον επικεφαλής αρχιφύλακα της Δομοκού, τον θρασύδειλο Χρήστο Κλιάρη λόγω της αξιοπρεπούς στάσης των συντρόφων να μην δέχονται σωματικό έλεγχο. Από 8/4 ξεκίνησε απεργία πείνας αλληλεγγύης στους συντρόφους του και ο Χρήστος Τσάκαλος μέλος της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς, όπως και τα υπόλοιπα μέλη της οργάνωσης θα ξεκινήσουν σταδιακά με τον αναρχικό Θεόφιλο Μαυρόπουλο, την απεργία αν δεν ικανοποιηθούν οι απαιτήσεις των συντρόφων τους. Από την Τρίτη 17/4 ξεκίνησαν απεργία πείνας και τα μέλη της Αναρχικής Επαναστατικής Οργάνωσης Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς, Χάρης Χατζημιχελάκης, Δαμιανός Μπολάνο, Γιώργος Πολύδωρος.
  ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΚΕΛΙΑ

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr