«Δημόσια πρώτη» για τους υποψηφίους του ΣΥΡΙΖΑ

ΣΥΡΙΖΑ – ΕΝΩΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ – ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

«Δημόσια πρώτη» για τους υποψηφίους του ΣΥΡΙΖΑ – Ενωτικό Κοινωνικό Μέτωπο, στο ‘Αργος Ορεστικό την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ.

Περιοδεύουμε στην αγορά και στις γειτονιές από νωρίς και ακολουθεί Εκδήλωση παρουσίασης του ψηφοδελτίου στο ΠΑΛΙΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ – ΩΡΑ 8,30 ΜΜ.

Πολίτες της Καστοριάς!

Απευθυνόμαστε σε όλους σας, ανεξάρτητα από τις όποιες κομματικές προτιμήσεις σας στο παρελθόν και σας ζητάμε να συζητήσουμε και να συν-αγωνιστούμε χωρίς προκαταλήψεις για τα άμεσα συμφέροντα του κόσμου της εργασίας, της παραγωγής, του πολιτισμού και της δημιουργίας.

Ζητάμε την συμμετοχή σας σ’ ένα νέο συνασπισμό εξουσίας, με πυρήνα τη ριζοσπαστική Αριστερά, και τον ΣΥΡΙΖΑ, για να ξηλώσουμε ένα προς ένα τα μέτρα και μία προς μία τις πολιτικές του Μνημονίου που, όχι απλώς καταστρέφουν άμεσα τον τόπο, αλλά υποθηκεύουν και τις επόμενες γενιές.

Ζητάμε τη δική σας έγκριση για αλλαγή πολιτικής και αλλαγή πορείας σε προοδευτική κατεύθυνση.

Εσείς έχετε τη δύναμη να τ’ ανατρέψετε όλα, τώρα.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 19,Απρίλιος, 2012, 9:22 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr