Από αύριο ως τις 20 Ιουλίου τα μηχανογραφικά

10:47-Σήμερα το μεσημέρι θα αναρτηθούν στα λύκεια όλης της χώρας τα αποτελέσματα των πανελλαδικών εξετάσεων, ενώ αμέσως μετά θα ξεκινήσει η διαδικασία υποβολής των μηχανογραφικών δελτίων για την εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Οπως είναι γνωστό, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλουν το μηχανογραφικό δελτίο τους από αύριο, Τετάρτη 7 Ιουλίου, ως και την Τρίτη 20 Ιουλίου.

Εκτός από τα σχολεία όμως οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να μάθουν τις βαθμολογίες τους και από το σπίτι τους. Για τη διευκόλυνση των ενδιαφερομένων που δεν θα έχουν τη δυνατότητα να δουν τις βαθμολογίες τους στα σχολεία τους όπου θα αναρτηθούν, οι εν λόγω πίνακες θα αναρτηθούν και στην ιστοσελίδα του υπουργείου αύριο το απόγευμα (www.ypepth.gr).

Υπενθυμίζεται ότι όσοι συμμετείχαν στις εφετινές πανελλαδικές εξετάσεις των Γενικών Λυκείων (μαθητές και απόφοιτοι) πρέπει να φροντίσουν να παραλάβουν τη Βεβαίωση Πρόσβασης από το λύκειό τους στις 8 και 9 Ιουλίου, ώστε να καταθέσουν εγκαίρως το μηχανογραφικό δελτίο για την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση στις κατά τόπους διευθύνσεις ή γραφεία δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του υπουργείου Παιδείας στο χρονικό διάστημα που έχει καθοριστεί (7- 20 Ιουλίου).

Μετά τις 9 Ιουλίου οι Βεβαιώσεις Πρόσβασης θα παραλαμβάνονται από τις αρμόδιες διευθύνσεις δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.ΤΟ ΒΗΜΑ

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 6,Ιούλιος, 2010, 10:52 πμ. στις Κατηγορίες ΕΛΛΑΔΑ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr