Το Δημαρχείο του Δήμου Καστοριάς επισκέφθηκε σήμερα η υποψήφια Βουλευτής Καστοριάς, κ. Μαρία Αντωνίου.

Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ-ΚΑΣΤΟΡΙΑ 19.04.2012.Στη συνάντηση με τον Δήμαρχο Καστοριάς κ. Χατζησυμεωνίδη, συζητήθηκαν όλα τα θέματα που αφορούν τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη αλλά και οι στόχοι του Δήμου Καστοριάς για την επόμενη περίοδο.

Η σήραγγα της Κλεισούρας, το αρδευτικό δίκτυ του φράγματος Νεστορίου, η παραχώρηση του Ξενία, η πανεπιστημιακή σχολή, η στήριξη των αγροτών και των κτηνοτρόφων του Δήμου Καστοριάς, η ανάδειξη και προβολή του πολιτιστικού αποθέματος και οι προσπάθειες για την καταπολέμηση της ανεργίας, αποτελούν τις κύριες προτεραιότητες για την επόμενη χρονική περίοδο.

Η κα Αντωνίου μετά τη συνάντηση δήλωσε:

« Ευχαριστώ πολύ τον κ. Δήμαρχο για την συνάντηση και την ενημέρωση για όλα τα θέματα που αφορούν το Δήμο Καστοριάς. Γίνεται σημαντική δουλειά η οποία, πολλές φορές, δεν υποστηρίζεται στον βαθμό που θα έπρεπε από την κεντρική κυβέρνηση.

Δήλωσα στον κ. Δήμαρχο, ότι θα είμαι πάντα στην πρώτη γραμμή του αγώνα και των διεκδικήσεων του Δήμου, προς όφελος των συμπολιτών μας.

Τόνισα δε, ιδιαίτερα, την ανάγκη, ο Δήμος, με τις όποιες δυνάμεις διαθέτει, να βοηθήσει στην καταπολέμηση της ανεργίας αλλά και στην κοινωνική συνοχή και αλληλεγγύη, ιδιαίτερα, στην σημερινή πολύ δύσκολη εποχή.»

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 19,Απρίλιος, 2012, 9:59 μμ. στις Κατηγορίες ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr