Εκλογές 2012 – «Ποιόν να ψηφίσω;»

Το παρακάτω site-εργαλείο, έχει δημιουργηθεί από την πανεπιστημιακή κοινότητα εντός και εκτός Ελλάδος και θα σας βοηθήσει να ξεκαθαρίσετε αρκετά πράγματα για το ποιό κόμμα ταυτίζεται περισσότερο με τις δικές σας απόψεις:
www.choose4greece.comΟυσιαστικά πρόκειται για ένα μετρίου μεγέθους ερωτηματολόγιο με απαντήσεις τύπου «Συμφωνώ πλήρως» έως «Διαφωνώ πλήρως», το οποίο στο τέλος του σας προσφέρει πάρα πολλούς τρόπους να αναλύσετε τις θέσεις σας σε σχέση με τα κόμματα. Για παράδειγμα, αφότου σας παρουσιάσει με ποσοστά πόσο ταυτίζεστε με κάθε κόμμα, προχωρά στην ανάλυση των απαντήσεων κάθε κόμματος και που ακριβώς συμφωνείτε/διαφωνείτε.

Ακόμη και όσοι ασχολούνται καθημερινά με τα πολιτικά δρώμενα, θα βρουν κάτι το οποίο τους είχε διαφύγει, οπότε συνιστώ ανεπιφύλακτα σε όλους να επισκεφθούν το προαναφερόμενο site.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 22,Απρίλιος, 2012, 4:34 μμ. στις Κατηγορίες ΕΛΛΑΔΑ, ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr